Fenerbahçe sessiz turladı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu maçında Fenerbahçe, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımı ile Kadıköy'de 0-0 berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2018 22:46 GÜNCELLEME 30.11.2018 01:19 Fenerbahçe
Fenerbahçe sessiz turladı!
Fenerbahçe sessiz turladı!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe, taraftarı önünde Dinamo Zagreb'i konuk etti. Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb arasındaki mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

 

 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe gruptaki puanını 8'e çıkardı ve son hafta öncesinde grubundan ikinci olarak üst tura çıkmayı garantiledi. Dinamo Zagreb ise puanını 13'e çıkardı ve grubu lider bitirmeyi garantiledi.

Grubun diğer maçında Spartak Trnava ile Anderlecht 0-0 berabere kaldı ve iki takım da gruptan çıkma şansını yitirdi.

 

 

Fenerbahçe gruptaki son maçında 13 Aralık'ta deplasmanda Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. Dinamo Zagreb ise son maçında sahasında Anderlecht'i konuk edecek.

Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb

Stat: Ülker

Hakemler: Robert Schörgenhofer, Markus Gutschi, Roland Riedel (Avusturya)

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Barış Alıcı, Jailson, Ferdi Elmas, Benzia, Valbuena, Frey

Dinamo Zagreb: Livakovic, Stojanovic, Theophile Catherine, Dilaver, Rrahmani, Gojak, Ademi, Dani Olmo, Hajrovic (Dk. 90+1 Kadzior), Gavranovic (Dk. 62 Petkovic), Orsic (Dk. 64 Sunjic)

Sarı kartlar: Dk. 11 Frey, Dk. 39 Isla, Dk. 59 Neustaedter, Dk. 90+3 Eljif Elmas (Fenerbahçe), Dk. 36 Ademi, Dk. 44 Rrahmani, Dk. 88 Sunjic (Dinamo Zagreb)

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    fb avrupada başarılı oldu gruptan çıktı önemli olan gruptan çıkabilmek. demekki ülkemizde birtakım insanlar fb nin ligimizde başarılı olmasını engelliyormuş.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu takimdan bir numara olmaz! seneye 1.ligde belki sampiyon olur ne dersiniz?!!!!!!!!!
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    fb çok iyi oynadı. dinamo zagrep hırvatistanın çok güçlü takımı. jailson elmas ikilisi orta sahada daha iyi oynadılar. jailson-elmas yerine elmas-topal oynasaydı kesin yenerdi hırvatistan. çünkü topal fos oynayamıyor. jailson cezalı olduğunda elmasla birlikte ekici yada ozan oynamalı. kalaci harun günündeydi süper oynadı kesin 2 gol kurtardı. barış ve valbuena kanatlarda süper oynadı. frey toplara daha düzgün vursaydı fb. kesin galipti. freye bol bol şut çalıştırılması gerekir. o zaman her maçta kesin gol atar atamazsa asist yapar. facunda fareyra yada bas dost gibi golcüler lazım fb ye.
    Cevapla
  • tevazu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık kadroda 7 yabancı 4 yerli var.
    Cevapla
  • antipas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim bunu başarı sayar şimdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR