Obradovic'ten açıklama: Çoğu şey yalan!

Sahasında Gaziantep Basketbol'u 84-67 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da başantrenör Zeljko Obradovic maçın ardından yaptığı açıklamada hakkında çıkan 'Fener Ol' kampanyasına yüklü bir miktarda bağış yaptığı konusuna açıklık getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2019 00:45 GÜNCELLEME 10.04.2019 00:47 Fenerbahçe
Obradovic'ten açıklama: Çoğu şey yalan!
Obradovic'ten açıklama: Çoğu şey yalan!

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada  bulunan Obradovic, iki günde bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Rotasyon  yapmaya çalışıyoruz. Hangi oyuncumuz daha hazırsa o oynuyor. Bugün zor bir maç  oldu. Gaziantep Basketbol agresif savunma yapıp, hücumda topu iyi kullanmayı  biliyor. İlk yarıda onların istediği tempoda oynadık. Maç hep başa baştı. Son 5  dakikada farkı açtık. Sonuca baktığınız zaman maçın kolay geçtiği düşünülebilir  ancak kolay bir maç olmadı. Oyuncularımı gösterdikleri performans için tebrik  ediyorum." şeklinde görüş belirtti.
 
Sosyal medyada "Fener Ol" kampanyasına yüklü miktarda bağış yaptığı iddiasının bulunduğunun hatırlatılması üzerine Sırp başantrenör, "Sosyal medyayı  takip etmiyorum. Yayınladıkları çoğu şey doğru değil. Bu konuyla ilgili o yüzden yorum yapmayacağım." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR