Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!

Eljif Elmas için Napoli ile 18 milyon avroya el sıkışan sarı-lacivertliler Zajc ve Jailson'dan da bir o kadar gelir bekliyor.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 14.07.2019 09:23 GÜNCELLEME 14.07.2019 10:24 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!
Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!

Transferin flaş ekibi Fenerbahçe, aldığı oyuncular kadar sattığı isimlerle de manşet olmakta kararlı.

Kadrosuna şu ana kadar 7 takviye yapan sarı-lacivertliler, stoper, orta saha, kanat ve golcü arayışlarına devam ederken değirmenin suyu satılan oyunculardan gelecek. Eljif Elmas'ı 15 artı 3 de bonus olmak üzere toplam 18 milyon avroya Napoli'ye satan Fenerbahçe, yaklaşık bu kadarlık yeni bir satış için de kıran kırana pazarlığa devam ediyor.

Dinamo Kiev'in Miha Zajc için yaptığı 5 milyon avroluk teklifi geri çeviren yönetim, Sloven yıldız için Real Betis'le görüşüyor.

KASA PARA DOLACAK

İspanyolların ısrarla istediği 25 yaşındaki 10 numara için sarı-lacivertliler 9 milyon avro bonservis talep ediyor. Tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Sarı-lacivertlilerin satmak istediği diğer isim ise Jailson.

Yönetim, Brezilyalı için Udinese ile görüşüyor. İtalyanların 6,5 milyon avro teklif ettiği Jailson için Fenerbahçe'nin talebi 8 milyon avro.

Geçen sezon Giuliano, Josef ve Fernandao'nun satışından yaklaşık 25 milyon avro gelir eden sarı-lacivertliler bu sezon üç oyuncu satışında hedefi tutturursa kasaya 35 milyon avro girecek.

 

 

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Yazoğlum 7 yıl önce Şikayet Et
    çok ucuza gidiyorlar medya abartıyor halk da yiyor avrupada olsa 30 40 milyon euro ederlerdi. Avrupa kulüpleri bilmiyorlar mı zaten işini biz çekirdek yemeye devam edelim onları izliyelim zannediyoruz biz gagaliyoruz lakin onlar çekirdeğimizede zehirli ilaç koymuş olabilir mi acaba
    Cevapla
  • Cann 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin bu kadrodan hangi oyuncusu 30 40 milyon eder allah aşkına gerçekçi olalım elif elmas bile 18 e gidiyor ama ya seneye yâda sonraki sene bedavaya gelir skor üretemeyen vasat topcu sadece koşuyor ve genç bu parayı vererek hata yapıyorlar
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bir kulüp üzerine düşüyor. Şişme fiyat anlaşmalı paranın yarısı dolaylı geri gidecek amaç UEFA a 18 e sattık paramız var transfer yapabiliriz demek. Tezgah yeni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle