Fenerbahçe, Rıza Durmisi ile anlaştı!

F.Bahçe, Durmisi için geri sayımda. Sarı-Lacivertliler oyuncuyla anlaştı ancak Lazio'yla satın alma opsiyonu konusunda görüşmeler sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2019 13:43 GÜNCELLEME 16.08.2019 15:22 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Rıza Durmisi ile anlaştı!
Fenerbahçe, Rıza Durmisi ile anlaştı!

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Lazio forması giyen Arnavutluk asıllı Danimarkalı sol bek Riza durmisi ile anlaşmaya vardı.



Haberde, Fenerbahçe'nin Lazio'ya kiralama ve 4 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu teklifinde bulunduğunu ancak başkent ekibinin anlaşmaya satın alma zorunluluğu eklemek istediğinin de detayı verildi.

Geçen sezon 7.5 Milyon Euro bonservis ile Real Betis'ten Lazio'ya gelen 25 yaşındaki Durmisi, İtalyan ekibinin formasını 19 maçta terletti.

 

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    solbekte abdülcebrail var hasanala var durmisi neden alınıyor durması,yedek beklemesi içinmi alınacak.kalede altay,sağbekte murat ve isla iyi.ortada ozan ve emre iyi ileride moses,rodrigez,kruse,muriç süper oynuyorlar.
    Cevapla
  • i.aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    burda yorum yapanlar adamın kaç maçını izlediniz atıp tutuyorsunuz.
    Cevapla
  • Ahmet Çetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılın transferi dünya yıldızı
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    Merih le takas yapın
    Cevapla
  • eyyupk 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal elinde ki futbolcuları oynayamaz hale getiriyor küstürüyor farkında bile değil messi ronaldo gelse bu hoca nın elinde kanser olur takım tercihlerine bakıyorum oyuncu değiştirmeye bakıyorum formayı hak eden veya etmeyen karışmış böyle hoca olmaz tez zamanda sergen hocayı getirin takımın başına adam takımları savaşçı yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR