Fenerbahçe'ye Yeni Malatya freni!

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2019 21:02 GÜNCELLEME 24.11.2019 21:16 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Yeni Malatya freni!
Fenerbahçe'ye Yeni Malatya freni!

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig 12. hafta maçında karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maç golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

 

Yeni Malatyaspor'da Mina'nın 40. dakikada attığı gol, öncesinde kaleci Altay'a faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Fenerbahçe'de ise Emre Belözoğlu 45+8. dakikada kullandığı penaltıda kaleci Farnolle'ü geçemedi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 21'e çıkardı. Yeni Malatyaspor ise 19 puana ulaştı. Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

 

 

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mustafa Akbaş, Mina, Sakıb Aytaç, Robin Yalçın, Acquah, Gökhan Töre (Dk. 82 Fofona), Guilherme (Dk. 79 Donald), Bifouma (Dk. 90+4 Ahmet Ildiz), Jahovic

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Dirar, Zanka, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu (Dk. 90+1 Tolgay Arslan), Tolga Ciğerci (Dk. 85 Jailson), Alper Potuk (Dk. 71 Garry Rodrigues), Moses

Sarı kartlar: Dk. 43 Chebake, 45+5 Mina, Dk. 90+4 Mustafa Akbaş (BtcTurk Yeni Malatyaspor), Dk. 43 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 45 Alper Potuk, Dk. 66 Dirar, Dk. 90 Rodrigues (Fenerbahçe)

YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    fb en kolay tüm takımların yendiği ligin dibindeki kayserispora bile yenildi. ersun hoca yerine erol bulut yada sergen yalçın olaydı bu kadroyla fb farklı liderdi. ama ersun hoca bilmiyor bilmiyor takım bile kuramıyor.
    Cevapla
  • BAYRAM 4 yıl önce Şikayet Et
    TRTSPOR u kınıyorum ersini kınıyorum aligültikeni kınıyorum yanlı yorumlar yapıyorlar ali zaten geçen yılda malatya aleyine bayağı yorumlar yaptı ayıptır ali ayıptır bal gibi gole yok yahoviç in kafası değmiş ali o karpuz değil top top derhah trt den ayrılın sinirimizi bozmayın
    Cevapla
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin çabası feneri kazandırmaya yetmedi. Allah zulme daha fazla izin vermedi.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü maçın kısa özeti Malatya'nın attığı gol nizami, Fenerbahçe lehine verilen penaltı ise uyduruktu. Geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluğu için ne yapıldıysa bu sezon Fenerbahçeye o yapılmaya çalışılıyor. Hakikaten Malatya'nın frenlendiğini görüyoruz. Bu frenleme işi Robin Yalçına gösterilen haksız kart ve haksız karta sinirlendiği için ceza alan teknik direktör Sergen Yalçın ile başlatıldı, Fenerbahçe maçında devam etti. Bakalım nerede durdurulacak?
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Malatya ya Mete Kalkavan Freni golü verme olmayan penaltı yarat allahtan Emre atamadı niye haksızdı da ondan bir yerde allahın adaleti tecelli etti .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR