Rodrigues: 'Dünyanın hiçbir yerinde görmedim'

Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Garry Rodrigues, 2-2 biten Göztepe maçı sonrasında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2019 23:27 GÜNCELLEME 30.11.2019 23:27 Fenerbahçe
Rodrigues: 'Dünyanın hiçbir yerinde görmedim'
Rodrigues: 'Dünyanın hiçbir yerinde görmedim'

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Göztepe'yle 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de takımının ikinci golünü atan Garry Rodrigues, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

"TEKRARA DAİR BİR FİKRİM YOK!"

Hakemin verdiği penaltının neden tekrarlandığını bilmediğini söyleyen Garry Rodrigues, "Açıkçası penaltının neden tekrarlandığı hakkında bir fikrim yok, hakem kararıdır. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Kazanmamız gerekiyordu, daha iyisini yapmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Garry Rodrigues ayrıca penaltıyla ilgili, "Dünyanın hiçbir yerinde, kalecinin penaltı sırasında iki ayağının da çizgiye bastığını görmedim" diye konuştu.

"HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIM"

Bu hafta karşılaşmaya ilk 11'de başlamasıyla ilgili de konuşan Rodrigues, "Sonuçta bu futbol. Bugün ben oynarım, yarın başkası oynar. Bugün kendimi iyi hissettim, hoca da beni sahaya koydu. Önemli olan takımımın iyiliği, ben Fenerbahçe için her şeyi yapmaya hazırım." dedi.

 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar geçen hafta gündemi meşgul eden CHP'li bir işimin kulliyede Cumhurbaşkanı ile görüştü yalanını ortaya atan Kemal Kılıçdaroğlunun daha sonra sözlerim yanlış anlaşıldı carpitildi deyip suçu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atmasına benziyor. Sahada kazanamayanlar nedense hep masa başı oyunlarına başvuruyor. Eeee ne diyelim hayırlı olsun
    Cevapla
  • Futbolsever 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Rodriguez 2019 yazında değişen bazı futbol kurallarından haberdar değil. Ancak geçen hafta yapılan yanlışla kaybeden Fenerbahçe bu hafta doğru ile kaybetti. Ayrıca Galatasaray daha önce hakem hatalarından Var'dan şikayet ederken destek olmak yerine karşı çıkan ilk takım Fenerbahçe idi ve bugün ilahi adalet tecelli edince veryansın eden yine onlar.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen hafta Malatya macinda Malatya Kalecisi aynisini yapti ama Fenerbahce nin penaltisi tekrarlanmadi. Fener yeni bir Süper Lig ve yeni Ffederasyon kurmali eskisehir, Bursa, sakarya Samsung Erzurum gibi takimlarla. TFF olmus GSFF ! Ligden derhal cekilelim,
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan FB nin iyiligi diyor hoca degisincede küplere biniyor bize karakterli futbolcu lazim iyi oyuncu olabilirsin ama karakter daha önemli
    Cevapla
  • Toprak 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray hakemleri eleştirirken toplu imza atanlar ilahi adalet hiç bir şey istediğiniz gibi gitmiyor.
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    organize deme levrok sonra sende ceza yersin alş koç yemez ama ona ceza veremiyorlar
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorunun kökünde zaten GS var , o bildiri o nedenle imzalandi ama organize islerin gücü Koc ailesini bile actigina göre ozaman ucu nereye dokunuyor herkes kendi düsünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR