Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı

Fenerbahçe Yönetimi'nin Ferdi Kadıoğlu'nu isteyen kulüplere hayır yanıtı verdiği ortaya çıktı. Özellikle İngiliz kulüplerinin Ferdi için görüşmeler yapmak istediği ancak bu taleplerinin olumsuz karşılandığı gelen bilgiler arasında.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2020 13:03 GÜNCELLEME 03.01.2020 13:03 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı

Fenerbahçe, ara transfer dönemi için hummalı bir çalışma yürütüyor. Bir yandan şampiyonluk iddiasına devam eden Sarı Kanarya, bir yandan da gelecek isimlerle kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Bu bağlamda çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gelecek ve gidecek isimler neredeyse netleşmeye başladı. Sezon başından bu yana Ersun Yanal tarafından zaman zaman kesik yiyen Ferdi Kadıoğlu için yönetimden kritik bir karar çıktı...

Sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Phillip Cocu, Ferdi Kadıoğlu'nun Derby County'de istediğini iletmişti. Hollandalı teknik direktör, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı süre zarfı boyunca oyuncuya olan güvenini aktarmıştı. Mason Mount'un yerini dolduramayan Cocu, yıldız isim yerine Ferdi'yi kiralamak isterken, Fenerbahçe yönetimi bu transferi veto ederek kapılarını kapatmıştı.

YÖNETİM KALMASINA KARAR VERDİ

Türkiye'de ve dünyada ara transfer dönemine girilirken, Ferdi Kadıoğlu'nu isteyen kulüplerin sayısı gün geçtikçe artmaya başlamıştı. İngiltere'den ve Avrupa'nın çeşitli yerlerinden oyuncuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe'nin kapısını çalan kulüplere bir darbe daha geldi. Fenerbahçe yönetimi, ara transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu için teklif getiren kulüplere kapısını kesin olarak kapatma kararı aldı.

YANAL ONA GÜVENİYOR

Özellikle İngiliz kulüplerinin sürekli olarak nabız yokladığı bilinen Ferdi için Ersun Yanal, "O önemli bir hamle oyuncusu, gelecekte de Fenerbahçe'ye büyük hizmetleri olacak. Sakın göndermeyin!" talimatı verdiği de bildirildi.

MİLLİ TAKIM HEYECANI!

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu için bir yeni haber de A Milli Futbol Takımı'mızdan geldi! Şu anda Hollanda U21 takımında olan genç futbolcu, A Milli Takım seviyesinde Türkiye'ye seçme opsiyonuna sahip. Hollanda'da henüz A Milli Takım seviyesinde seçilmediği için ay-yıldızlı formayı giymesinin önünde bir engel bulunmuyor.

A Milli Takımı'nda Şenol Güneş ve teknik heyet tarafından da izlenen Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de de ilerleyen zamanlarda daha önemli bir gelişim göstermesi amaçlanıyor. Performansını artırarak devam etmesi düşünülen yetenekli yıldızın, Eljif Elmas gibi sarı-lacivertli kulübe gelecekte ciddi paralar kazandırması hedefleniyor.

TÜRKİYE SEVGİSİ

Geçtiğimiz yıl transfer olduğu Fenerbahçe'de kendini tam anlamıyla bu sezon Ersun Yanal'la gösteren Ferdi Kadıoğlu, Türkiye'de yaşamayı ve İstanbul'u çok seviyor. Ülkesinde olduğu için memnun olan Ferdi, bir yandan Türkçesini geliştirmeye çalışıyor. Şu anda İstanbul ve Türkiye'deki hayatından mutlu olan 20 yaşındaki oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu aktarıyor.

U-16'DAN BERİ HOLLANDA'DA

Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Takım konusundaki tercihi henüz belli değil. Ancak genç futbolcu, U16 seviyesinden beri Hollanda'da da yer alıyor. U21 Milli Takımı'nda da değişilmez isimlerden olan genç yıldızın, buna karşın Hollanda Milli Takımı'ndaki yarışa ne zaman katılacağı netleşmedi. Son dönemde Feyenoord'un yıldızı Orkun Kökçü'nün tercihini Türkiye'den yana kullanması öne çıkmıştı.

 

YORUMLAR 2
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda jailson ve Ferdi varken bunları satmayı düşünüp transfer yapmak isteyen budalalar bunlar giderse sizde gidin bu ikisinden daha iyi ve genç oyuncu alabilirmisiniz Ferdi 10 Kruse eder
    Cevapla
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi kruseden de iyi mosestende iyi.ferdi ilk 11 de oynasa fb her maçını rahat kazanır. oynadığı her maçta gol ve asist i var. ersun hoca bazen çok geç sokuyor oyuna ısınana kadar maç bitiyor. oyuna 2. devrenin başında 50 dakikada girmeliydi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR