Deniz Türüç'ten itiraflar! 'Benim de hedefim var'

Fenerbahçe'nin sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Deniz Türüç, instagram canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 15:41 GÜNCELLEME 06.04.2020 15:50 Fenerbahçe
Deniz Türüç'ten itiraflar! 'Benim de hedefim var'
Deniz Türüç'ten itiraflar! 'Benim de hedefim var'

Deniz Türüç'ün açıklamaları şu şekilde;

 

 

Çocukluktan beri hayalim futbolcu olmaktı. 4 yaşında başladım, hedefim her zaman futbolcu olmaktı. Futbolcu olmasaydım, cimnastik hocası olmak istiyordum, hayalim oydu. Allah'a şükür futbolcu oldum.

"FENERBAHÇE'YE BORÇLUYUZ"

 

 

Fenerbahçe, tutku. Bugünkü yaşadığımız tarz, yapabildiklerimizi, sağlığımızı, her şeyi Fenerbahçe'ye borçluyuz. Bu sıkıntılı günlerde yardım edebiliyorsak, o da Fenerbahçe sayesinde.

"F.BAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES BİLİR"

Fenerbahçe dediğinde zaten kulüpte ne kadar büyük aile ortamı olduğunu, herkes biliyor. Sadece futbol sahasında değil, futbol dışında da öyle. Fenerbahçe'ye gelen futbolcuların çoğu karakterli, güzel insanlar. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük camia olduğunu herkes biliyor.

"HOLLANDA'DA ALTYAPIYA ŞANS DAHA ÇOK"

Hollanda'da futbol biraz daha altyapıya yönelik, taktik açıdan güçlü ama daha basit. Türkiye daha sert, duygusal ve agresif olduğu için, daha büyük futbolcular oynadığı için, ligin seviyesi daha iyi. Daha anlamlı, daha güzel bir lig. Hollanda'da altyapıya daha çok şans veriliyor.

"KAYSERİ BENİM EVİM GİBİYDİ"

Kayseri benim 2. memleketim gibi oldu, evim gibiydi. 4 sene boyunca Kayserispor'u ligde tutabildik, benim için çok şey ifade ediyor. Kayseri halkına çok selam söylüyorum.

"MİLLİ TAKIMDA İLK GOLÜM TARİFSİZ"

Milli Takım'daki ilk golüm tarifsiz, çok anlamlı bir goldü benim için, ülkemiz için. Anlatılmaz bir duygu. Gole ihtiyacımız vardı, benim de ihtiyacım vardı. Golü atınca çok mutlu oldum. Golden önce dua etmiştim, Bismillah çekmiştim, onun gol olması, Allah'ın kabul etmesi inanılmaz.

"TARAFTARA HELAL OLSUN"

Geçen sene sıkıntılı dönemde, her maçta, statta o kadar dolu hale getirdiği için taraftara, taraftar denir. Fenerbahçe taraftarına helal olsun. Hem evimizde, hem deplasmanda, Fenerbahçe'nin sesinin gelmesi, taraftarların beklemesi, camianın büyüklüğünü yeterince anlatıyor.

"KARAKTERLİ BİR GRUBA SAHİBİZ"

Özellikle 1 kişiyle anlaşıyorum diye bir durum yok, herkesle iyi anlaşıyoruz. Saha içi ya da dışı değil, maçlardan sonra, izinli günlerde takım arkadaşlarla buluşup yemek yiyoruz. Herkesle güzel bir ilişkim var, karakterli bir gruba sahibiz, mutluyum.

"10 NUMARA KRUSE'DE OLDUĞU İÇİN..."

Van der Vaart'ı örnek aldığım için, 10 numara da Max Kruse'de olduğu için 23'ü seçtim. Van der Vaart, Sneijder ile birlikte dünyanın en iyilerinden biriydi.

"MEVKİYİ ÖNEMSEMİYORUM"

Takım içinde öyle olaylar oluyor ki, sakatlık oluyor, cezalılar oluyor... Benim için mevkinin önemi yok. Takımın nerede ihtiyacı olursa, orada oynuyorum. Herkesin kendi mevkisi vardır ama ben tam 10 numarayım, tam kanat oyuncusuyum diyemem. Nerede lazım olursa, elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

"HERKES EMRE AĞABEY'İ DİNLİYOR"

Örnek aldığım oyunculardan biri Emre Belözoğlu'ydu. Şu anda da çok iyi, 40 yaşında Fenerbahçe'ye transfer olan az insan vardır. İnsanlığından, futbolculuğundan çok şey öğreniyorum. 8 şampiyonluğu var, onu örnek alıyorum. Takımda herkes, o konuştuğunda dinliyor.

"FUTBOL BİLGİSİ İNANILMAZ"

Fenerbahçe'ye geldiğimde, tesiste oda arkadaşım Emre ağabeydi. Onunla çok sohbet ediyorduk. Taktik açıdan çok güçlü biri. Çok şey konuştuk, bazı şeyleri tartıştık. Futbol bilgisi inanılmaz.

"BORCUMU ÖDEDİKTEN SONRA..."

Fenerbahçe'ye katacağım bir şey olursa giderim. Bu kulüpte oynadığım için çok mutluyum. Sadece ben değil, ailem de. Bu kulübe olan borcumu ödedikten sonra her futbolcunun olduğu gibi benim de hedefim var.

"GERÇEK DENİZ'İ GÖSTEREMEDİM"

Gerçek Deniz Türüç'ü henüz gösteremedim, birçok sebebi var. Yeni ortam, yeni stat, yeni hoca, her şeyin etkisi var. Geldiğimde biraz zorlandım, alışma süreci yaşadım ama atlattığımı düşünüyorum. Son haftalarda Galatasaray'a karşı istemediğim bir kart gördüm. Türkiye'nin tanıdığı Deniz Türüç'ü henüz gösteremedim.

"KENDİME HOCA TUTTUM"

Kendime bir hoca tuttum, takımdan ziyade ben de çalışıyorum ekstra. Kendimi en fit hale getirmeye çalışıyorum, gerçek Deniz Türüç'ü göstereceğime eminim.

"HERKES HAK ETTİĞİNİ ALIR"

Deniz Türüç'ten, sonunda kırmızı kart gördüğü Belhanda'ya olan hareketi için; "Herkes hak ettiğini alır"

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar hata yapabilir hemen silmemek lazım
    Cevapla
  • Sanmam 3 yıl önce Şikayet Et
    Deniz abi, sen bu fizikle iyi ki jimlastikçi olmamışsın. Gördüğüm en yavaş futbolcu olabilirsin.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sende fenerde forma giyiyorsunya ne diyelim Lafın bitti yer
    Cevapla
  • Antuan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan ordan gs gitmek icin can atıyordun almadığı icin fb tercih ettin şimdi cok büyük yok böyle yok söyle
    Cevapla
  • Atmaca 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek deniz türüç ü göstersen nolacak göstermesen nolacak.şımarığın teki bundan bişey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR