F.Bahçe'den kupa paylaşımı! Trabzon'dan jet cevap

Fenerbahçe 2010-11 sezonu şampiyonluğunu kazandığı günün yıldönümünde açıklama yaptı, Trabzonspor'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2020 00:41 GÜNCELLEME 22.05.2020 10:42 Fenerbahçe
F.Bahçe'den kupa paylaşımı! Trabzon'dan jet cevap
F.Bahçe'den kupa paylaşımı! Trabzon'dan jet cevap

Fenerbahçe, davaları hala sürmekte olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun 9. yılında resmi sitesinden bir açıklama yaptı, kupayı kendilerinin hak ettiğini belirten Trabzonspor da üzerine bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin açıklamasında, "Karanlıklar Aydınlandı Fenerinle; Şampiyonluk kupamız sonsuza kadar evimizde" ifadeleri yer alırken, Trabzonspor'un paylaşımında ise, "Şampiyonlar Şampiyonlar Ligi'ne gider, tertemiz şampiyonluk ve sekizinci kuşatma" etiketleri yer aldı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

"Tarihimizin en anlamlı zaferlerinden biri olan 2010-11 sezonu şampiyonluğumuzun 9. yıl dönümü, gururla, mutlulukla bir kez daha tüm camiamıza armağan olsun!

2010-11 sezonunda "Her şeye rağmen!" diyerek futbol takımımızın eşsiz mücadelesi ve deplasmanda arka arkaya kazandığımız derbi galibiyetleriyle taçlandırdığımız; alnımızın akı, emeklerimizin en güzeliyle elde ettiğimiz şampiyonluğumuzun simgesi olan kupamız, asırlık çınar Fenerbahçemizin evinde, müzemizde yer almaya sonsuza kadar devam edecek.

Ülkemizin canına da kast eden alçak terör örgütü ve uzantılarının, 7'den 70'e milyonlarca Fenerbahçeli'nin oluşturduğu geçilmez duvara çarptıkları;

Fenerbahçe camiasının hiç beklemedikleri, hayal dahi edemedikleri tepkisiyle karşılaştıkları o dönemi simgeleyen, tarihimiz boyunca elde ettiğimiz sayısız başarılar arasındaki en özel imzalardan biri olan 2010-11 sezonu şampiyonluk kupamız, bu imzanın altında şan, şeref, alın teriyle harmanlanan destansı mücadelemizle her Fenerbahçeli için yıllar boyunca gıptayla karşılık bulacak.

Fenerbahçe camiasının dik duruşuyla aydınlattığı karanlıklar ve ortaya çıkardığı kirli amaçlar, bugün ve yarınlarda eminiz ki asırlarca, nesilden nesile anlatılacak!

Tarih, bir "şampiyonluk", bir "kupa", bir "başarı" değil; haksızlığa başkaldırı, düşmana karşı galibiyet, önce Fenerbahçe'yi, sonra Türkiye'yi hedef alanlara karşı ilk ZAFER ilk DİRENİŞ ve ilk UYANIŞ olan 2010-11 Şampiyonluğumuzu, altın harflerle yazacak!

Karanlıklar Aydınlandı Fenerinle; Şampiyonluk kupamız sonsuza kadar evimizde!"

TRABZONSPOR'UN PAYLAŞMI

 

 

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • H.B 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın gülen yıldızları ve pelsilvanya zebanisi!!!... İnanın utancınız armanızda yıldız olmuş.
    Cevapla
  • gfb 3 yıl önce Şikayet Et
    her şampiyonlar ligine giden şampiyon olarak gitmiyor
    Cevapla
  • FB’li 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahillik işte
    Cevapla
  • CcC 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir uefa başkanı derki GERÇEK ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDER . Bizim futbol cahallarıda boş yorum yapar.
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ingilterede 4 takim sampiyonlar ligine gidiyo 4 tane mi sampiyon var hadi koyune cahil
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün yıkılışıdır FB . Siz de alet olmayın.
    Cevapla
  • Tarafsız 3 yıl önce Şikayet Et
    2010 - 2011 sezonunda şampiyon Trabzonspor diyorsan suç işliyorsundur. Cumhurbaşkanlığı kayıtlarında bile kumpas olduğu belirtildi. Aksini söyleyen terör örgütü Fetönün yandaşlığını yapıyor. Trabzonspor hakkında acil TFF ve İçişleri bakanlığı tarafından Fetö den soruşturma başlatılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR