Emre Belözoğlu: Benim için yeni bir sayfa açılacak

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Emre Belözoğlu İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’a konuştu. Emre, Eylül ayında hayatında yeni bir sayfanın açılacağını ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2020 20:46 GÜNCELLEME 24.05.2020 20:46 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Benim için yeni bir sayfa açılacak
Emre Belözoğlu: Benim için yeni bir sayfa açılacak

Tecrübeli futbolcu, Inter'de oynadığı yılları kariyerinin en güzel dönemi olarak tanımladı. Bir dönem İnter forması giyen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu İtalya basınına konuştu.

 

La Gazzetta dello Sport’a özel demeç veren deneyimli futbolcu sarı lacivertli takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Zamanı gelince durmayı bilmek gerekir diyen Emre Belözoğlu Eylül ayında benim için yeni bir sayfa açılacak, ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'de liglerin 12 haziran'da açılmasını da değerlendiren başarılı futbolcu çok daha iyi olması için iki haftaya daha ihtiyacın olduğunu söyledi.

Inter'de geçirdiği dönem ile ilgili olarak çok güzel anılarım var diyen Emre; Milano'ya her gittiğimde taraftarların sevgisi ile karşılaşıyorum. Beni sevdikleri gibi ben de onları çok seviyorum, ifadelerini kullandı.

Milli futbolcuya 2002 yılında Lazio ile oynadıkları ve 3-3 biten maç da hatırlatıldı. Emre; o karşılaşmada attığım iki golü internette izliyorum kariyerimin en güzel dönemleriydi. O formayı giymek benim için tarifi zor bir duyguydu dedi.

Milan'dan ayrılması gündemde olan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun takımda kalması gerektiğini söyleyen deneyimli futbolcu Roma forması giyen Cengiz Ünder'e de övgüler yağdırdı.

Cengiz'i Başakşehir'de yetişirken izledim diyen Emre, o bir fenomen ve çok daha iyi olmak için her saat futbolu düşünmesi gerekiyor, şeklinde konuştu.

KAYNAK : TRT Spor
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah futboculuğundaki çirkefliği göstermezsin
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah görmeyiz seni artık
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaw arkadaş bakma sen herkese böbürlenirsin zaten ondan dolayı fazla sürmez sürerler seni ordanda
    Cevapla
  • Mahirbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklısın, bak 40 yaşına geldin. Sağa sola sataşıp küfretmeyi bırak. Yaşının gerektirdiği olgunluğu göster. Rakiplerine gaddarca hareketler yapma. İnsanlara saygılı ol, nazik ve centilmen ol, kendinle barışık ol, gençlere kötü örnek olmaktan vazgeç.
    Cevapla
  • Akış 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre kilo almış gibi geldi bana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR