Deniz Türüç’ten değişiklik tepkisi

Fenerbahçeli futbolcu Deniz Türüç, oyundan alınırken saha kenarına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2020 22:21 GÜNCELLEME 16.06.2020 22:22 Fenerbahçe
Deniz Türüç’ten değişiklik tepkisi
Deniz Türüç’ten değişiklik tepkisi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan yarı final rövanş maçında 61. dakikada oyundan alınan Deniz Türüç kulübeye tepki gösterdi.

Değişiklik tabelasında adını gören Türüç ilk olarak ellerini havaya kaldırırken daha sonra kenara gelerek, teknik heyete neden değiştirildiğini sordu. Antrenör Zeki Murat Göle’ye değişiklik hakkında tepkisini gösteren Deniz Türüç’e tribünde yer alan Volkan Demirel yerine oturmasını söyledi. Türüç daha sonra ise sakinleşerek kulübedeki yerini aldı. Milli oyuncun yerine oyuna ise Ferdi Kadıoğlu dahil oldu.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi oynuyor diye çıkardılar
    Cevapla
  • Hüseyin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener volkanla emreye kaldıysa vay haline agresiflik ve hırçınlık yaparak fanatik olunmuyor ancak saha içinde yaparlar onlar dışarda zor biraz
    Cevapla
  • Akcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Deniz tepkisinde haklı. Oyunun en iyisi, gol atmış, morali yerinde, gole yakın, e sanada fol lazım. Sen bu oyuncuyu oyundan çıkarıyorsun. Kaprisli ve kibirli Emre ve volkandan sonra fenerbahçe dikiş tutmaz, oyuncu da gelmez zaten...
    Cevapla
  • gurgula 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor lu olarak bu degisiklige sok oldum, emre ile bu is olmaz, takimin en iyisiydi.
    Cevapla
  • Hd51 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahanın en iyilerinden biri olan deniz nasıl oyundan alınır iyi giden bir takım nasıl katledilir ibretle izledim sizden bi cacık olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR