İşte Ali Koç'un işaret ettiği isimler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer şifrelerinin ardından listesinde yer alan yıldız futbolcular paylaşıldı. İşte öne çıkan isimler...

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 10:07 GÜNCELLEME 03.07.2020 10:07 Fenerbahçe
İşte Ali Koç'un işaret ettiği isimler!
İşte Ali Koç'un işaret ettiği isimler!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önceki akşam katıldığı bir televizyon programında gelecek sezonun yapılanmasına dair ipuçları verirken işaret ettiği isimler büyük ölçüde belli oldu. İşte Ali Koç'un sözlerinin şifreleri...

Başkan, sezon sonu futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu'ndan övgüyle bahsederken tecrübeli oyuncunun gelecek sezondan itibaren futbol aklı olarak kulüpte görev yapacağını ifade etti. Belözoğlu'nun kulüpte sportif direktör değil "futbol direktörü" sıfatıyla görev alacağı kaydedildi.

TRANSFERDE ÖNCELİK TÜRKİYE

Fenerbahçe, gelecek sezonki teknik direktörünü ligin son maçının bitmesinin ardından açıklayacak. Koç'un belirtmekten kaçındığı teknik adamın Türk olduğu öğrenildi. Kulüp kaynakları isim belirtmese de yeni teknik direktörün Erol Bulut olacağı gelen bilgiler arasında. Ligin bitimiyle bu futbolcular arka arkaya açıklanacak.

MERT HAKAN VE SİNAN GÜMÜŞ

Açıklanacak futbolcular arasında Mert Hakan Yandaş, Sinan Gümüş kesin olarak yer alıyor. Adı hiç medyada yer almamış sürpriz yerli isimler de kadroya dahil olacak.

LİGİ BİLEN YABANCI ALINACAK

Fenerbahçe'nin yabancı transfer stratejisinde de Türkiye Ligi'ni bilen oyuncu önemli bir kriter olacak. Bu noktada geçtiğimiz yıllarda Kasımpaşa forması giyen Trezeguet, Kayserispor'da oynayan Mensah gibi isimler ön plana çıkacak. Sarılacivertliler, kulübü bonservis olarak zorlamayacak başka yabancılarla da görüşüyor.

İYİ TEKLİF GETİRENE KAPI AÇIK

Fenerbahçe yönetimi, Vedat Muriqi dışında iyi teklif alma potansiyeli olan her oyuncunun satışına sıcak bakıyor. İyi teklif getiren futbolculara kolaylık sağlanacak. Sarılacivertlilerin, bonservis geliri elde etme zorunluluğu bulunduğu için eldeki bazı isimlerden vazgeçmekten başka seçeneği yok. (Sabah)

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • dr siyah beyazzz 3 yıl önce Şikayet Et
    emre olduğu müddet bu takım başarlı olamaaaaazz
    Cevapla
  • nerdeeskifener 3 yıl önce Şikayet Et
    hedef küçülte küçülte tff 1. lige hazırlıyor takımı heralde
    Cevapla
  • Antigfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar başka takımın bağlantıya geçtiği adamlara ayartma yapmayı alışkanlık hâline getirdiler, ama başka bir şey de beklenemezdi zaten.
    Cevapla
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kes
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Devam etsin koç ali görevde kaldığı sürece cimbomun artıklarını ancak toplar
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç yanlışlarına devam ediyorsun Sinan Gümüş iyi olsa idi galatasaray niye bıraktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR