Fenerbahçe'den Onyekuru için 2 yıllık teklif!

Sarı-Lacivertliler, Monaco’ya her yıl için 3 milyon Euro kiralama bedeli önerdi. Fenerbahçe anlaşma sağlanırsa Onyekuru'ya da yılda 2.3 milyon Euro verecek.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2020 10:39 GÜNCELLEME 12.07.2020 10:43 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Onyekuru için 2 yıllık teklif!
Fenerbahçe'den Onyekuru için 2 yıllık teklif!

Fenerbahçe, Galatasaray'la kiralık sözleşmesi biten ve Monaco'ya dönen Onyekuru için kesenin ağzını açtı.

 

 

F.Bahçe'nin Onyekuru'yu iki yıllığına kiralamak istediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı yıldızın kiralık transferi karşılığında Monaco'ya her yıl için 3 milyon Euro önerdi.

2 YILDA 4.6 MİLYON EURO KAZANACAK

 

 

Kanarya iki yıllığına kiralamak istediği Onyekuru'ya ise yıllık 2.3 milyon Euro teklif edecek. Nijeryalı kanat oyuncusu sezonun 2. yarısında G.Saray'dan 600 bin Euro almıştı.

Son dönemde ezeli rakibi G.Saray'la birçok transferde yarışan Fener, Muriç'i Cimbom'un elinden almıştı. Eski G.Saraylı Rodrigues'i de alan Kanarya, Mert Hakan'ı da kapmıştı.

Onyekuru G.Saray'da bu sezon 16 maça çıktı. 1 gol atarken 3 de asist yaptı. Nijeryalı yıldızın kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. (Takvim)

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Celallettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener’e hayırlı olsun
    Cevapla
  • Gssss 3 yıl önce Şikayet Et
    He Onyekuru da evet diyecek jsjdksk
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerede cacık var ise FB orada!
    Cevapla
  • omerex 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki vizyona bakarmısın Galatasaray kime el atsa hemen saldırıyorlar yav arkadaş koskoca camiada bu transfer işinden anlayan futbolcu takip eden bir tane insan evladı yok mu böyle takım mı kurulur!!!
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Gslıyım 3m € ya kiralasın FB yani yıllığı bonuslarla menajerlik ücretiyle 8 m€ ya maaş olur fbye çok güzel zarar ederler o kadar para etmeyecek oyunculara versinler o paraları her zaman ki gibi yine başarısız olma ihtimallerini yükseltirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR