Fenerbahçe'den sürpriz teklif! Sadık + para...

Savunmaya yerli transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Göztepe'den Alpaslan Öztürk için harekete geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 15:57 GÜNCELLEME 15.07.2020 17:06 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sürpriz teklif! Sadık + para...
Fenerbahçe'den sürpriz teklif! Sadık + para...

Savunmaya yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Göztepe formasını giyen Alpaslan Öztürk'ün transferinde sona yaklaşıyor.

Alınan bilgilere göre 1 yıl sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu ile prensipte anlaşan Sarı-Lacivertliler, Göztepe'ye bir miktar para ve Sadık Çiftpınar'ı teklif etti.

İzmir kulübünün bu teklife sıcak baktığı, Sadık ile görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi. Bu sezon 23 maçta 7 gol atan Alpaslan, Süper Lig'in en golcü savunma oyuncusu durumunda.

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • alparslan 3 yıl önce Şikayet Et
    sadık fb de kalmalı yanına alparslan öztürk alınmalı beraber oynamalı.hatta serdar aziz gibi 1 tane yerli stoper daha alınmalı.yabancı stoperler gönderilmeli çünkü ligimizi oyuncuları tanımıyor başarısız oluyor.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ortada Teknik Direktör yok! yine çok büyük hata yaparak Futbolcu verip Futbolcu alıyorlar!? Fenerbahçe bu kafayla en az 10 yıl daha Şampiyon olamaz!.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadığı daha yeni aldınız. Ne amaçla niye aldınız. Alınan bir futbolcu bir yıl sonra gözden çıkarılıyorsa o futbolcuyu alan ve alınmasına sebep olan hepiniz bu kulübü terk etmelisiniz. Başarı gelmiyor gelmez tabi. Çocuk oyuncağı gibi her yıl yap boz oynarsan bir yere varamazsınız. Kulübün borcu çok , çok olur tabi böyle yapılmaya devam edilirse işin içinden çıkamazsınız batarsınız. Takımın iskeleti kalır üç dört takviye yapar devam edersin. Alacağın futbolcu senin geleceğin olmalı.
    Cevapla
  • Sıfır Bes 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadık kalmalı..
    Cevapla
  • Ömer Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadık fenerde kalmalı bence yüreğiyle oynayan nadir futbolculardan serdarı verin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR