Fenerbahçeli taraftarlar isyan etti!

Fenerbahçeliler, TFF’nin açıkladığı harcama limitlerine sosyal medyadan büyük tepki gösterirken, dekoder iptal kampanyası için çağrı yapılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2020 14:29 GÜNCELLEME 04.08.2020 19:13 Fenerbahçe
Fenerbahçeli taraftarlar isyan etti!
Fenerbahçeli taraftarlar isyan etti!

TFF transferde harcama limitlerini bugün yaptığı resmi bir açıklamayla duyurdu. Bu rakamlara göre en çok harcama limitine sahip olan takım 429 milyon 42 bin 297 TL ile Galatasaray oldu. Listede 2. sırada 259 milyon 217 bin 149 TL ile Beşiktaş , 3. sırada 154 milyon 411 bin 381 TL ile Fenerbahçe yer aldı.

 

 

Transferde işler karıştı

Geçen yıl 2 Eylül'de açıklanan takım harcama limitinde tutarı 206 milyon lira olan Fenerbahçe için bu kez yüzde 15'lik sapma oranıyla bile 178 milyon lira oldu. Yüzde 15'lik sapma oranı düşüldüğünde bu tutar 154 milyon lira oldu. Sarı-lacivertliler, bu limitlerden sonra transfer bütçesini yeniden gözden geçirebilir.

Taraftarlar isyan bayrağını açtı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2020-2021 sezonu takım harcama limitlerini açıklaması sonrası Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan belirlenen limite tepki gösterdi. 

 

 

Dekoder iptal kampanyası için çağrı yapan sarı-lacivertli taraftarların başlattığı akım kısa sürede Twitter'da TT olurken gelen destek de giderek artıyor.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • almuslu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapılandırılmış borç borç değilmidir, bu nasıl mantık kulüpleri bankalar birliğine peşkeş çeken tff değilmidir, bugün ötelenen borç 2-3 yıl sonra ödenmeyecekmi, hesaplama kriterleri bence çok yanlış. Şöyleki kulüplerin tüm gelirlerinin tamamı borçları ve alacakları dikkate alınarak yapılmalıdır. Zira bugün bir iki kulübün isyanı 3 yıl sonra tüm kulüpleri vuracaktır.
    Cevapla
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Gidin fb yönetimine isyan edin Neden kulübun bu kadar çok Borcu Var? diye
    Cevapla
  • Tarık 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar para harcayacağımıza seçtiğimiz yönetim karar verir Fenerbahçe’yi TFF yönetmiyor
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesin fener düşmanı bunlar. Dekoderimi yenilemiyorum. Ali Koç a hesap ödetiliyor intiba var taraftarda. Hiç sevmediğim adamı savunmak zorunda bırakıyorsunuz.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    neden isyan etsin ki. ali koçun vizyonu buydu zaten. acunla beraber bir yardım kampanyası daha düzenlerler limiti geçebilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR