Mert Hakan Yandaş'tan 4 yıllık imza!

Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 20:17 GÜNCELLEME 05.08.2020 20:54 Fenerbahçe
Mert Hakan Yandaş'tan 4 yıllık imza!
Mert Hakan Yandaş'tan 4 yıllık imza!

Süper Lig yayıncısı beIN Sports'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaştı. 

Fenerbahçe'de teknik direktör olarak Erol Bulut'un açıklanması sonrası gözler transfere çevrildi. beIN Sports'un haberine göre; 26 yaşındaki futbolcu, Sarı Lacivertli ekip ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. TFF'nin açıkladığı transfer harcama limitlerinin düşük olması nedeniyle transferde sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, başarılı futbolcu ile prensipte anlaşma sağlamasına rağmen transferi resmen açıklayamamıştı.

Yaşanan gelişmelerin üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mert Hakan Yandaş, antrenman yaptığı videoya "Limitless (Limit yok, Sınırsız)" notunu yazmış ve transfere yeşil ışık yakmıştı.

Sivasspor formasıyla bu sezon 37 resmi maça çıkan Mert, 10 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.

 

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    mert hakan yanlış(daş) transfer emre kılıç olmalıydı
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    mert hakan yandaş medya
    Cevapla
  • DELİDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    O parayı nasıl vereceksiniz tekrar dilenerekmi yoksa biraz kararmış para vardı onu mu temizleyeceksiniz.
    Cevapla
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birazda bizim kendi Türk futbolcularimiza versiner.
    Cevapla
  • Alnl 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor doblo parasına futbolcu nasıl aldı ise örnek alsınlar. Onlar iyi bilir bu işleri sonra adalet hak hukuk falan filan yersen
    Cevapla
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    feb devleten ve federasyondan bekletisi nedir başkan borclarını ödesin isdediği oyuncuyu alsın sadırmasına gerek yok sağa sola devlet kuluplere para vermek zorunda değil
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    size stad yapan aziz yıldırıma sahip ciksaydiniz ,fenerliler koçzede oldu
    Cevapla
  • Saçmalık 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu melekette devlet galatasarayı tam 3 kez kapısına kilit vurmaktan kurtardı yani batak tan çek ti aldı hemde tam 3 kez stadını yaptı hibe etti ayrıca örtülü veya örtüsüz trapson spora daha geçen sene bakanlıklar çaktırmadan ipten aldı çıkardı da herşey ŞANLI FENERBAHÇEYE gelince mi öyle olmaz böyle olmaz oluyor.Sizin gibi rabbena hep banacılar bu memeleketin başına müsibet olacaksınız bunu bil.!!
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hehehe hade canım başka kapıya 9 yıl öncesine don gerçi ozaman sen kısa pantolon giyiyordun gs stadı gecekondu gibiydi stad dökülüyor du dewlet baba beleş stad yaptı vergilerinizi sildi öncesi ulusoy dönemi türk futbolunun en karanlık en şaibeli dönemi öncesi ankara malatya maçları zalatlari gördük ha ama ağlayan fener federasyon 20 yıldır fenerasyon hey yavrum hey gidin kumda oynayın bu düzeni başınıza geçirecek ali koc
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan devletin örtülü örtüsüz stat vergi affı vs yaptığı kulüpler mi diyor bunları hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR