4 imza sonrası Erol Bulut'tan açıklama!

Fenerbahçe TV'de açıklamalarda bulunan Sarı-Lacivertlilerin Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni transferleri değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2020 21:52 GÜNCELLEME 06.08.2020 21:52 Fenerbahçe
4 imza sonrası Erol Bulut'tan açıklama!
4 imza sonrası Erol Bulut'tan açıklama!

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu. Hücum futbolu oynayacaklarını belirten Bulut, "Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Hücumcu, baskılı futbol oynayacağız. İnişli çıkışlı maçlar da olacaktır. Taraftarlarımız bize inansınlar. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. " dedi.

 

Erol Bulut'un açıklamaları şu şekilde:

Yorumcular hep savunma oynattığımı söylüyorlar ama bu istatistiklerden durumun böyle olmadığı gözüküyor. Malatyaspor' da en çok gol atan 5., Alanyaspor'da en çok gol atan 3. takım olduk.

 

"Hücum futbolu oynayacağız"

100'ün üzerinde lig maçına çıktım Fenerbahçe ile... Gururla o formayı taşıdım. Anlatmak kolay değil. Şimdi de inşallah futbolcularımızla teknik direktör olarak başarıya ulaşmak istiyorum. Benim felsefem hücum futbolu oynatmaktır.

İnişli çıkışlı maçlar da olacaktır. Taraftarlarımız bize inansınlar. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız. Hücumcu, baskılı futbol oynayacağız.

"'Biz' olacağız"

Sadece 'Biz' kelimesini kullanacağız. Benim çalıştırdığım kulüplerde 'Ben' kelimesi hiçbir zaman olmadı. Biz her şeyi birlikte başarabiliriz.

96'daki Trabzonspor maçını görünce duygulandı

O maç müthişti. Sokakta yürüdüğümde sürekli bana hatırlatılıyor. Trabzonsporlular bile hatırlatıyor. İnşallah bu duyguyu sezon sonu hep birlikte yaşarız.

Transfer hakkındaki görüşleri:

Mert Hakan Yandaş:

Mert Hakan Yandaş, müthiş bir sezon geçirdi. Bu sezon çok güzel bir çıkış yakaladı. Sadece gol asist değil çalışkanlığıyla ortaya çıkan bir futbolcu. Sistemimiz içerisinde bize çok katkı sağlayacak

Gökhan Gönül:

Gökhan Gönül'ü izlediğimz zaman bek mi oynuyor kanat mı oynuyor anlamıyorsunuz. Yaşına kimse bakmasın. Ufak tefek sakatlıklar olsa da ben çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Caner Erkin:

Caner daha çok asistleriyle ön plana çıkıyor. Savunmayı ikinci plana atan bir kardeşimiz ama bu sorun olmayacak. Biz zaten hücum futbolu oynayacağız.

Filip Novak:

Trabzonspor'da müthiş bir çıkış yaptı. Genelde sağ bekleri ortalıyor, Novak arka direkte gol atıyordu. 10 golle ön plana çıktı. Caner'le forma savaşına girecek hak eden formayı alacak.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç artık çek ve git kulübü ligden çekicekmiş sen kimsin kim sana o yetkiyi verdi bir de artık birilerini hedef tahtasına oturarak fb Yİ iyi yönettiğini sanıyorsan yanılıyorsun iki senedir bize tarihin en kötü fb sini yaşattın hala federasyona aziz yıldırım yönetimlerine taş atıyorsun peki sen ne iş yapıyordun o yönetimlerde çöpçü müydün şimdi müdür oldun millete atıp tutuyorsun sende yönetici as başkandın boy göstermeyi biliyordun TV lerde anla artık şakşakçı gfb lileri le bu kulübü yönetrmezsin aziz başkan bir fenerbahçeli gibi 3 temmuzda dimdik durdu sen se kaçtın gittin hal etmiyorsun fenerbahçe Yİ çek ve git
    Cevapla
  • kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    yapılan transferler iyi oldu.birde şörlot kiralanırsa süper olur.
    Cevapla
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    FB denen takım borç batağında.Taraftarından sadaka mahiyetinde para topluyor,bu futbolculara nereden bu paralar ödenecek.Bilen varsa öğrenelim...
    Cevapla
  • fth 3 yıl önce Şikayet Et
    seni ilgilendirmez fb nin iç meselesidir o dışardan müdahil olma kardeşim :)
    Cevapla
  • Yani? 3 yıl önce Şikayet Et
    "Şampiyon olmak için HER ŞEYİ yapacağız" derken?
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynaya bak
    Cevapla
  • Ahmet Göksu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon fener
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR