Ağaoğlu'dan Fenerbahçe'ye Novak göndermesi!

Kulüpler Birliği'nin Riva'daki toplantısında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan Fenerbahçe'ye Filip Novak transferi için gönderme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2020 10:05 GÜNCELLEME 12.08.2020 17:08 Fenerbahçe
Ağaoğlu'dan Fenerbahçe'ye Novak göndermesi!
Ağaoğlu'dan Fenerbahçe'ye Novak göndermesi!

Kulüpler Birliği oldukça hararetli tartışmalara sahne olan önceki günkü toplantının ardından bugün tekrar bir araya gelecek ancak pazartesi günkü zirvenin yankıları hala sürüyor.

 

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Kredi ana paraları harcama limitinden çıkarılsın" önerisine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi destek verirken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte teklife karşı çıkan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu tepkisini "Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. O zaman biz niye yapılandırma yaptık. Siz de yapsaydınız" sözleriyle dile getirdi.

'SEVGİ LİMİT TANIMAZ'LA 4 TRANSFER

 

 

Ayrıca Karadeniz ekibinin başkanı Ağaoğlu'nun Filip Novak transferi üzerinden ezeli rakibine yüklendiği ortaya çıktı. Sarı lacivertliler harcama limitlerine adeta nazire yaparcasına "Sevgi Limit Tanımaz, Biz Fenerbahçeyiz" sloganıyla art arda Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferlerini açıklarken duyurulan son isim 2.5 sezon Trabzonspor forması giyen Filip Novak'tı. Bordo mavililer daha sezon tamamlanmadan, devam etmek istedikleri Çekyalı oyuncu yeni sözleşme önerirken Novak ise her girişimde sezon sonunu işaret etmişti.

"MADEM PARA YOK, NOVAK'I NASIL ALDINIZ?"

Fenerbahçe, Filip Novak'ın transferi için hazırlanan özel videoda Trabzonspor'a gönderme yaparken Ahmet Ağaoğlu'nun Kulüpler Birliği Vakfı'nın Riva'daki toplantısında sarı lacivertlileri ve başkan Ali Koç'u "Novak bizde 700 bin Euro'ya oynuyordu. 900 bin Euro önerdik ancak kabul etmedi. 1 milyon 650 bin Euro'ya Fenerbahçe ile anlaştı. 1 milyon Euro imza parası ve 1 milyon Euro da menajerlik ücreti veriyorlar. Madem paran yok Novak'a 3 milyon 650 bin Euro'yu nasıl veriyorsunuz" sözleriyle hedef aldığı öğrenildi.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Gfb 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta tek bildikleri sey var fener kollaniyor algisi yaratip mahduriyeti oynamak ve fenere saldirmak renkler isimler degisiyor ama iki sey degismiyor bu ulkede 1. Fenerbahce düsmanligi 2.Fenerbahcemin büyüklugu
    Cevapla
  • Malazgirt.....71 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet bey !! Ne Trabzon nede Trabzonspor'luyum ; son zamanlarda sık sık konuşmakla Trabzonspor ve kendi imajını zedelediğini size hatırlatmak istiyorum....
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu imza parası ve menejer parası be böyle devletimiz almıyormu bunlardan vergi bu ne be
    Cevapla
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener kollanmaya devam etsin ligin ismi Türkiye fener federasyonu (TFF) olarak degistirilsin yazıklar olsun spor bakani bu gidişe bı dur demeli ligin altını üstüne getiriyor bu kulüp.
    Cevapla
  • hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen fenerasyon yüzünden 7 oluyoz di mi ?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener o kadar çok kollanıyor ki 6 sene de şampiyonluğu yok.3 Temmuzda kulübün canını çıkardılar.Geçen sene yapılmadık hakem oyunu kalmadı.Son zamanlarda sürekli şampiyon olan,FETÖ'nü destek verdiği alenen bilinen, meneajerlik paralarını göstermeyen, hakemler tarafından geçen sezon kollanarak şampiyon yapılan GS ye birşey yok.1.5 milyon euro tranferleri 50 bin tl gösteren TS'ye birşey yok.Sadece federasyonun direttiklerini yapmadığı için devre arası transfer yapmasına izin verilmeyen şimdiki yaptıkları da ortada olan Fenerbahçe kollanıyor.Siz deki kafayı anlamak güç.
    Cevapla
  • Kanca 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende beyin varmı?
    Cevapla
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be federasyon fb yi kolluyor ama fb 6 yildir sampiyon olamiyor fb yi kollayan federasyon olsa 6 senede fb en az 4 sampiyonluk almisdi biraz durust olun fb kollansa son 4 haftada 4 sampiyonluk gidermi....sallayin sadece
    Cevapla
  • ya sabır 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener olmasa açlıktan nefesiniz kokar toplanan naklen yayın paralarının yarısı Fenerden geliyor haberin var mı?.. Seni hatırladım şu ezik cimbomlu değil misin sen? En çok Fenere dua etmesi gereken takımın taraftarı bir de utanmadan kollanmaktan bahsediyorsun...
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu he he her sene ''fenerasyon'' deyin ama hep fener doğransın! Aynı algı operasyonuna devam...
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    finansal kurallara uyup ucuz oyuncu toplayan tek kulüp trabzonspor...
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    2 milyon euro verdiği oyuncuları 50bin gösterip TFF yi kandırabilirsin ama UEFA kanmıyor işte.
    Cevapla
  • kkkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    o yüzden mi ceza yedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR