Marcel Tisserand Fenerbahçe transferi için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, Mauricio Lemos’un ardından bir stoper transferini daha bitirmek üzere. Marcel Tisserand konusunda tüm pürüzler giderildi. Kongolu savunmacının kısa süre içerisinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2020 10:07 GÜNCELLEME 29.08.2020 10:07 Fenerbahçe
Marcel Tisserand Fenerbahçe transferi için İstanbul'a geliyor
Marcel Tisserand Fenerbahçe transferi için İstanbul'a geliyor

Sarı-Lacivertliler, ilk stoper transferini Mauricio Lemos ile gerçekleştirmişti. Bu bölgeye takviye için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Marcel Tisserand’dan müjdeli haber gelmesi de yakın.

 

Kanarya, 27 yaşındaki oyuncu ile kısa sürede anlaşmaya varmıştı. Önce Wolfsburg’un transfer yapması beklendi. Alman ekibi Sochaux’den Maxence Lacroix’yi kadrosuna kattı. Ardından Fenerbahçe ile Wolfsburg arasındaki pazarlıklar başladı. Yeşil- Beyazlılar, Tisserand için 2.5 milyon Euro istedi.

Eşyalarını topladı

 

Ali Koç Yönetimi ise 1.5 milyon Euro teklif etti. Görüşmeler sonucunda tarafların 2 milyon Euro üzerine anlaşma sağlandığı öğrenildi. Ödeme takvimi konusundaki son detaylar konuşuluyor. Eşyalarını hazırlayan Tisserand, kulüplerden haber bekliyor. Her konuda anlaşma sağlanır sağlanmaz başarılı savunmacı soluğu İstanbul’da alacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR