Fenerbahçe yeni stoperini bekliyor!

27 yaşındaki Demokratik Kongolu stoperin pazartesi günü İstanbul'a gelmesi, ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2020 09:45 GÜNCELLEME 10.09.2020 17:41 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni stoperini bekliyor!
Fenerbahçe yeni stoperini bekliyor!

Bir yandan limit sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe diğer yandan transfere devam ediyor. Kanarya, savunma için Alman kulüplerinden Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand ve oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.

Kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık imzayı atacak olan 27 yaşındaki stoperin, pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Demokratik Kongolu futbolcu, 2018'de 7 milyon Euro bonservisle Ingolstadt'tan Wolfsburg'a transfer olmuştu.

KAVUŞMA GÜNÜ

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'in transferine son nokta bugün konuluyor. Sarı-lacivertli kulübün, Lazio ile görüşmelere başlandığını açıkladığı Kosovalı golcü, İtalyan ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe bu transferden bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Çaykur Rizespor ise yüzde 15 pay alacak.

EMRE BELÖZOĞLU ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin aydınlatması için Aksa Elektrik ile anlaşma imzaladı. Sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu da ilk kez bir fotoğrafta görüntülendi. Belözoğlu'nun, Çaykur Rize maçı sonrası görevinin resmen açıklanacağı öğrenildi. (Sabah)

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR