Erol Bulut: "Hücum anlamında yetersiziz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2020 22:34 GÜNCELLEME 21.09.2020 22:34 Fenerbahçe
Erol Bulut: "Hücum anlamında yetersiziz"
Erol Bulut: "Hücum anlamında yetersiziz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçı sonrasında konuştu.

 

 


Maçı değerlendiren Bulut, "İlk yarı istediğimiz gibi gitmese de oyun, 2. yarı daha baskılıydık. Rakibin kalemize gelmediği bir oyun oldu, böyle bir tabloyla karşılaşacağımızı biliyorduk. Geçiş oyunları ile pozisyon bulmaya çalıştılar ama izin vermedik, bir tane pozisyonları yok. Bizim 3-4 pozisyonumuz var, rakip 9 kişi oynadı, şansları iyi değerlendiremedik. Hücum anlamında yetersiziz, çalıştığımız hücum organizasyonlarını oyuncularımız sahada benzer şekilde uygulamalıydı, oradan biraz uzaktık." ifadelerini kullandı.

Hücum organizasyonlarında başarılı olamadıklarını kaydeden teknik adam, "İstediğimiz, antrenmanda çalıştığımız şeyleri sahada da uygulamamız gerekiyor, onun dışına çıkınca istediğimiz tablo ortaya çıkmıyor. Önümüzdeki haftalarda bunu göstermemiz gerekiyor. Hücum organizasyonlarını istediğimiz şekilde gerçekleştirsek, skor da farklı olurdu." dedi.

Galatasaray derbisi için görüşleri sorulan genç hoca, "Derbiler her zaman farklı oynanıyor, bu yıllardır böyle. Önümüzdeki hafta da böyle olacak. Bu hafta oynanan maçlara bakmaksızın, herkes maçlara farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı ona yönelik yapacağız ve ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • fth 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir rakip çıkacağını biliyodun madem defans yapan takıma karşı neden defansif takım çıkardın 3 tane aynı tipte orta saha ile maça başlamak nerden çıktı baktın maç kopmuyor sistem değiştir çift forvete dön bişeyler yap ama öyle bekleme orda
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    hatayspor sadece defans yapmayı düşündü buradaki önemli sorun hataysporun futbol değil güreş yapması ve amatör takım gibi çok faullü oynaması başka adil bir hakem olsa daha çok kart çıkarırdı. hatayspor 9 kişiyle defans ve faul yaptı böyle bir oyun yok 2 penaltı vardı hakem vermedi.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatayspor defans ve hep 1-0 la şampiyon oldu. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Sende yersen
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Fenerbahçeliler Erol hocaya güvensiler Erol hoca çok kaliteli bir hocadır. Erol hoca bir kaç haftaya kadar istenilen ve arzu edilen Fenerbahçeyi sahaya sürecektir. Çünkü Erol hoca gittiği takımlarda kendini ispatlamış biridir. Her zaman eksik oynayan takım yenilir diye bir kaide yok, adamlar 9 kişi ile defans yaparlar gel de gol at. Kaldı ki rakip takımı eksiltmekte çok büyük başarı demek ki iyi oynamış rakip takıma hata yaptırmışsınız ki rakibiniz 9 kişi kalmış.
    Cevapla
  • Hsn 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu kafayla giderseniz sizden bi halt olmaz. Aciz insanlar.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani hataya tahammülü yoktu. Hatay a takıldı bak ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR