Ze Luis: Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim!

Hücuma Aston Villa'dan Samatta'yı transfer eden Fenerbahçe, Ze Luis'i de kadrosuna katmak istedi ancak Porto engeline takıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 13:18 GÜNCELLEME 28.09.2020 13:20 Fenerbahçe
Ze Luis: Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim!
Ze Luis: Bırakın Fenerbahçe'ye gideyim!

Samatta transferinin ardından bir hamle daha yapan Fenerbahçe, Ze Luis ile her konuda anlaşma sağlamasına rağmen Porto duvarını aşamıyor.

 

 

Ze Luis transferi için Porto ile 1+1 yıl kiralama / zorunlu satın alma opsiyonu üzerinden anlaşma yapmak için uğraşan Fenerbahçe, masanın üstüne 6 milyon euro koydu ve bu ücreti de 2 yıla yayarak ödemeyi teklif etti.

PORTO'NUN İSTEĞİ: 8 MİLYON EURO

 

 

Fenerbahçe'nin 1+1 yıllık teklifini kabul eden Porto, sarı-lacivertli kulübün 6 milyon euroluk teklifini ise reddetti ve Ze Luis'in zorunlu satın alma opsiyonunu 8 milyon euro olarak belirledi.

BU HAFTA SON!

Kiralık görünümlü bonservisli transfer Ze Luis için'in transferi için Porto ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, Portekiz kulübüyle 6 milyon euro bonservis bedeli üzerinden anlaşırsa golcü futbolcuyu bu hafta içerisinde İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek.

ZE LUIS: FENERBAHÇE'Yİ İSTİYORUM

Ze Luis ile 1+2 yıllık sözleşme üzerinden anlaşma sağlayan Fenerbahçe, golcü futbolcuya yıllık 2 milyon euro garanti + 500 bin euroyu geçmeyecek şekilde bonus ödemesi (kulüpler anlaşırsa) yapacak.

Portekiz basını da Ze Luis'in menajeri ile beraber Porto Yönetimi ile pazar akşamı bir görüşme gerçekleştirdiğini ve kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediğini ileterek kendisine bonservis kolaylığı sağlanmasını talep etti.

Portekiz basını da bu görüşmeyi, Ze Luis fotoğrafını kullanarak "Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" şeklinde sundu.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 2
  • Alı Koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe seneye artık Avrupa kupası almalıdır bence zamanı gelmiştir Anderlexht,Galatasaray gıbı takımlar kupa alıyorsa Fenerbahçe nıye olmasın kalıtenı göster ıspatla!
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    he he sevilla inter man utd gibi takımlar varken zor biz hakkımızı 2013 de tükettik finale kalsak alırdık o gazla kupayı -
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR