Diego Perotti İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Diego Perotti, İstanbul'a geldi. Sarı Lacivertli kulüpten de resmi açıklama yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2020 14:23 GÜNCELLEME 03.10.2020 15:28 Fenerbahçe
Diego Perotti İstanbul'a geldi!
Diego Perotti İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe, Arjantinli futbolcu Diego Perotti'yi İstanbul'a getirdi.

 

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Perotti, Roma'dan kalkan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 14.30'da geldi. Sarı-lacivertli kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Perotti, kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Sağlık kontrolünden geçecek olan 32 yaşındaki Arjantinli futbolcu daha sonra kendisini sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

 

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Kulübümüz, Diego Perotti ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, görüşmeler, sağlık kontrolleri ve transfer süreçlerinin ilerletilmesi kapsamında bugün İstanbul’a gelmiştir.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorum da müzmin kıskançlar buraya toplanmış hemen
    Cevapla
  • transferker 3 yıl önce Şikayet Et
    takimlarimiza bakiyoruz isimleri haric teknik direktirunden hocasina oyuncusuna tamamen yabanci pofpoflu cokcoklu reklamlarla yuksek transfer ucretiyle getirilen yabancilar. sezon ve haftalik maclara bakarken Turkiye ligi veya takim ismini gormesek avrupa amerika afrika veya dunya karmasi premiyer ligindeyiz zannedecegiz birde bu kadar yuksek ucretle pofpoflu reklamla getirilen yabancilar sonrasi zannedersinki her yil uefa 4 yilda bir dunya ve olimpiyatlarda kupayi kimseye birakmiyorlar hicte oyle degil Turkiye ilk ve son uefadan GS bir kupa aldi ondada oyuncularin tamami Turktu. simdi 1981 den bu yana ilk defa 3 buyuk dahil uefaya temsilci gonderememisiz
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum yorumlarada fener bi hayli havalara girmişler, sizden bi cacık olmaz, yine şampiyon olamayacaksınız, ister 100 transfer daha yapın, gezici başkaniniz bunu başaramaz
    Cevapla
  • süleyman şah 3 yıl önce Şikayet Et
    haset etme senin de olur...:)
    Cevapla
  • Mourinho 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerden bi cacık olmazzzzzz!!!!!!!
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Forvet te oynar Roma da oynadığı da çok iyiydi ama sakatlık yaşamazsa çok etkili olabilecek kalitede bir oyuncu. İleri uç golcü ve etkili oyuncularla doldu. Anlaşma sağladıklarında Fener çok iyi olacaktır. Zaten defansif olarak iyi olduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR