Erol Bulut'tan 'tokat' yorumu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na tokat atıp atmadığı konusuyla ilgili olarak, "Bu konu gördüğüm kadarıyla kapatılmaya çalışılıyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2020 11:30 GÜNCELLEME 13.10.2020 11:52 Fenerbahçe
Erol Bulut'tan 'tokat' yorumu!
Erol Bulut'tan 'tokat' yorumu!

Milli arayı fırsat bilen Galatasaray, Ümit Milli Takım ile hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve mücadele 0-0 sona ermişti.

 

 

Karşılaşmanın ertesi günü gündeme çarpıcı bir haber geldi. Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı savunmacısı Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve maçın 70. dakika bitirildi iddia edildi.

Galatasaray cephesi iki oyuncu arasında tartışma yaşandığını ancak tokat atma olayının gerçeği yansıtmadığı açıklarken, Halil Dervişoğlu da hem sosyal medyadan hem de verdiği röportajda iddiaları yalanladı.

 

 

Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulu, tokat olayının yaşandığını ve üstünün örtülmeye çalışıldığını ifade etti.

Gazetecilerle sohbet eden Bulut'un şu ifadeleri kullandığı iddia edildi: "Ben Altay Bayındır ile konuştum. Bir tokat olayı olduğunu öğrendim. Bu konu gördüğüm kadarıyla kapatılmaya çalışılıyor, bu hoş bir şey değil."

YORUMLAR 110 TÜMÜ
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim lobisi çıkarttırmaz o görüntüleri. bide falçao diyen eleman vardı zamanıjda VAR konusmaları bende yayınların diye yırtınan. maç görüntüleride vardır sende abdürrahim hadi onuda iste.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan kapak tükürük nedeniyle Almanyada linc edildi, bizde ise örtbas ediliyor
    Cevapla
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    kapatırlar eger Emre Belezoglu olsaydı seyret gümbürtüyü
    Cevapla
  • levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs liler akilli olsun yoksa sizi perisan ederiz. Ufacik cocuga tokat atmak neymis gosteririz size
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezide yaptığınız gibi yaparsınız. Ülkeyi bölmek parçalamak. Sizden herşey beklenir...
    Cevapla
  • GS'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu sene Fbyi şampiyon yap bak bütün futbolcuları kaptınız sözde geçen sene gibi olursa elden gidecek kulüp satılacak oraya odaklan, birde yalan yanlış şeyler söyleme yıllardır zaten senin gibi fblilerin atıp tutup yalan yanlış konuşmasından takım dikiş tutmuyor, ALLAH (C.C.) kibirlileri yalancıları sevmez...
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin Yalanci oldugunu Allah bilir.Savunmak için dini karıştırma.Dine göre ise dos doğru olacaksın ve görüntüleri isteyeceksin.Ihlaslı isen görüntülerin yayınlanmasını istesene.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR