Ali Koç açıkladı! 'Küçülmek zorundayız'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün mali yapısıyla ve gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2020 13:05 GÜNCELLEME 24.10.2020 14:09 Fenerbahçe
Ali Koç açıkladı! 'Küçülmek zorundayız'
Ali Koç açıkladı! 'Küçülmek zorundayız'

Ali Koç'un Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'ndaki açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

 

 

FB TV yoğun bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Altyapı maçları, diğer branşların maçları ekranlara geliyor. Pandemide bile yayınlarımıza en iyi şekilde devam ettik. FB TV, kendi alanında tartışmasız lider. Bunun ciddi bir maliyeti var. Orta boy bir ulusal kanala eşdeğer bir kanalımız var. Bunun finansal bir yükü var. Er ya da geç, YouTube yayınına geçmek durumundayız. Bütün yayıncılık Youtube'dan devam edecek. Isınma turundayız, taraftarlarımıza ilgi için teşekkür ederim. Dijital ekibi de alkışlıyorum. Önemli hamleler yaptılar, bunun meyvelerini toplamaya başladık. Sadece şu an 500-600 bin gelir sağlamaya başladık. Sistem tam oturunca 30-40 Milyon kazanmayı düşünüyoruz. FB TV kapanıyor diye endişelenmeyin ama er ya da geç YouTube'a geçeceğiz. FB TV'de çalışanlar da YouTube için çalışacak.

"KÜÇÜLMEK ZORUNDAYIZ"

 

 

Her harcamamızı gözden geçireceğiz. Bir kuruş bile sokağa atacak paramız yok. Küçülmek zorundayız. Bunun kaçarı yok.

"AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜRLER"

Kenen Evren Lisesi'ni 14 Ekim tarihiyle bir yıl ön anlaşmayla aldık. Sonrasında 30 yıllık hakkını alacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlar açısından şu an eski gayrimenkul iştahı yok. Ancak burası çok önemli bir arazi. İlk önce arazimizi çevreleteceğiz, yol tarafına reklam panoları asılacak. O reklam geliriyle ödemelerimizi yapacağız. Sonrasında iyi bir proje geliştirmeyi düşünüyoruz. İyi projesi olan, bizlere öneride bulunabilir. Çevre Bakanlığı'na, Milli Eğitim Bakanlığı'na ve Cumhurbaşkanı'na teşekkür ederim. Aziz Yıldırım'a da teşekkürler.

"EMRE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTI"

Emre Belözoğlu çok güzel işler yaptı, Futbol Takımımız'da maliyet düştü. Ancak kurlar tam tersine hareket ediyor. Borçlarımızı yeniden yapılandırma kapsamında küçülmemiz gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Bunu yapmak durumundayız.

"LOCALARI DOLDURACAĞIZ"

Türkiye'de çok modern stat var. Bunun tohumu bizim stadımızla atıldı. Kendi imkanlarımızla, o zamanın ekonomik şartlarına rağmen, faizlerin yüksek olmasına rağmen bu stat yapıldı. Modern statlar şimdi her yerde. Biz o dönem locaları kısıtlı tuttuk. Keşke stadın her tarafına loca yapsaydık. Bu yüzden loca sayımız sınırlı. Burada loca sahiplerine teşekkür ederim. Mart-Nisan aylarında localarımızın bir kısmını, bir kısmını da son dönemde mevcut sahiplerine sattık. Bir kısmını da yeni kişiler aldı. Bu Fenerbahçe'nin farkıdır. Az locamız kaldı, bu locaları da maç başına biletli olarak satıyoruz. 1,200 civarında kapasitemiz var, hepsini dolduracağız.

"ÖNEMLİ OLAN AİLE OLMAKTIR"

Önemli olan transfer yapmak değil takım olabilmek. Tüm branşlarda takım olma yolunda ilerliyoruz. "Yönetim yapacağını yaptı, başarı olmazsa hocanın ve takımın sorumluluğudur" şeklinde düşünülüyor ama bu yanlış. Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Volkan Ballı'nın yapacaklarının yanı sıra Samandıra'daki hava, ödemelerin zamanında yapılabilmesi çok önemli. Başarı iklimini yönetim olarak sağlamalıyız. Aile olmalı ve aynı şarkıyı söylemeliyiz. Başarı ancak böyle gelir.

"OTOBÜS SALDIRISI EN KISA ZAMANDA AYDINLATILMALIDIR"

Otobüs saldırısı, sadece Fenerbahçe Kulübü'nün futbol takımına yapılan saldırı değildir. Bu saldırı; Fenerbahçe'ye, Türk sporuna ve Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmış bir saldırıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti kuvvetlidir, kudretlidir, her türlü imkana sahiptir. Bu konunun aydınlatılmaması sadece bize karşı yapılan haksızlık değil bu ülkeye yapılan en büyük ayıplardan biridir. Yetkililerden rica ediyoruz. Bu konu, en kısa zamanda aydınlatılmalı.

"FENERBAHÇE TFF'Sİ, MHK'Sİ SÖYLEMLERİ DEVAM EDİYOR"

Utanmadan, sıkılmadan 'Fenerbahçe TFF'si, Fenerbahçe MHK'si' söylemleri devam ediyor. Televizyonlarda böğürerek, 'Fenerbahçe kollanacak' söylemleri tekrarlanıyor. Bunlara dikkat etmeliyiz. Türkiye'deki rekabet her sene artıyor."

ALT YAPI KONUSU

Fenerbahçe Spor Kulübü, altyapı olarak kendi şanına, tarihine ve başarılarına yakışır şekilde oluşum içerisinde değil. Bizim dönemimiz de buna dahil. Hem tesisleşme hem de ürettiğimiz oyuncular açısından yeterli değiliz. Buradaki hedef, mümkün olduğunca genç oyuncuyu A takıma çıkarmak ve burada süre aldırıp, ekonomik değer yaratmalarını sağlamaktır. Emre Belözoğlu'nun, Tahir Hocanın ve ilgili yönetim kurulu üyelerimizin aylardır yaptığı çalışmalarla burada bir ilerleme sağlanıyor. Bu konuda içiniz rahat olabilir.

"FENERBAHÇE ZÜBEYDE HANIM KADIN FUTBOL ŞUBESİ"

Fenerbahçe'nin tarihine baktığımız zaman, kadının, kulübümüzün değer ve ilkelerine baktığımız zaman, Kadın Futbol Takımı'nın kaçınılmaz konulardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Bu konu için finansman lazım ve yatırım lazım. Bizim bir dönemimiz daha olursa, şöyle bir projeyle ancak hayata geçirilebilir; peşinen üç yıllık sponsorlar bulunup, fon garantilenirse o zaman Fenerbahçe Kulübü'nün kadın futbol takımı olur. Tercih edilen isim enteresan 'Fenerbahçe Zübeyde Hanım Kadın Futbol Şubesi' inşallah o günleri görürüz.

"SIFIR KİLOMETRE BİR SPORTİF DİREKTÖR"

Sıfır kilometre bir sportif direktör, 3. takımını çalıştıran bir hoca. Genciz ve huzur içinde çalışıyoruz. Doğru yoldayız, biraz da şans yanımızda olursa iyi işler yapacağız.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım nasıl devretmiş anlamadım. Veya nasıl oldu Bu kadar maddi sorunlar. Hep maddi sıkıntılarla boğuşuyor fenerbahçe
    Cevapla
  • kapatılamaz 3 yıl önce Şikayet Et
    ali koç siz küçülmüyorsunuz batıyorsunuz. televizyonu kapatıyorsunuz. nasıl küçülmekmiş bu. fb tv kapatılamaz
    Cevapla
  • eksik çok 3 yıl önce Şikayet Et
    büyük başkan ali koç, devre arasında eksik mevkilere adam almak lazım. defans elek gibi, orta saha zayıf. forvet idare eder.
    Cevapla
  • levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Surada fenere saldiranlarin hepsini , sikayet edin. Yorumun kenarinda sikayet butonuna basin.
    Cevapla
  • MALLAR 3 yıl önce Şikayet Et
    neden burada herkes bir takıma saldırıyor fb nin ne özelliği kaldıki bazıları haklı niye şikayet edeyim gittin 20 tane yeni futbolcu aldın bir o kadarda sattın çıktın 5 sattım ben yerine daha iyilerini 3 aldım bazılarına bedava geldi peki bu gelen futbolcular bedavayamı oynuyor yooo onun içindirki çıkmış küçülme müçülme falan filan kimi kandırıyor işin garibi şu sözde 3 büyük takım taraftarı varya yolunacak kazsınız başka bir şey demiyorum
    Cevapla
  • kümeye 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sene küme düşer, bakın ben söyledim.
    Cevapla
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    bizde yadik alicim sen onları al külahıma anlat aldın bi sürü topcu el altından bedava palavrasıyla şimdi küçülecekmiş miş hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR