Erol Bulut: Bazı arkadaşların hala uyum sorunu var

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktör Erol Bulut düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2020 16:53 GÜNCELLEME 29.10.2020 01:03 Fenerbahçe
Erol Bulut: Bazı arkadaşların hala uyum sorunu var
Erol Bulut: Bazı arkadaşların hala uyum sorunu var

Erol Bulut'un açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Emre Belözoğlu'na yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye'nin en büyük kulübünde 4 sene forma giydim. Şimdi teknik direktör olarak karşınızdayım, bunun mutluluğunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören başkanımız ve yöneticilerime teşekkür ederim. Burada beni neler beklediğini farkındaydım. Alanyaspor ve Malatyaspor ile kıyaslanamaz. Fenerbahçe'deki beklentileri iyi biliyorum. Burada yapmak istediklerimiz ortada"

HEDEF 29. ŞAMPİYONLUK

 

 

"Ekibim, sportif direktörüm, futbolcuların tek bir hedefi var; 29. şampiyonluk. İnşallah bu bize nasip olur. Kolay olmayacak."

11'İ TEK BAŞIMA KURMUYORUM

"Önemli olan şey alacağımız galibiyet ve Fenerbahçe'nin başarısı. Kurduğumuz 11 var, bunu tek başıma yapmıyorum, ekibimle istişare ediyorum. Futbolcular zaman zaman istediğimiz performansı gösteremeyebilir. Önemli oyuncularımız var ama onların da performansı düşebilir. Değişiklikler de yapacağız, her futbolcu hazır olmak zorunda. Hiçbir futbolcunun benim için farkı yok, iyi olanla devam edeceğiz. "

HER FUTBOLCU BİZE LAZIM

"Teknik ekip çok geniş, biz de bir 11 çıkarabiliriz. Hem ben, hem de yardımcılarım oyuncularla bireysel görüşme yapıyor. Mert Hakan ve Novak geçen sene iyi performanslar gösterdiler. Uzun bir maraton olacak, her futbolcu bize lazım. Bazıları 2-3 hafta oynanacak ve dinlenecek. Herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ve öyle de devam edecek."

BASKI TABİİ Kİ OLACAK

"Baskı tabii ki baskı olacak, bunları bilerek imza attım. Şampiyonluğun kesin garantisi yok. Futbol sahada oynanıyor. Sahada iyi işler yaparak, doğru kararlar vererek en iyisi için çalışacağız."

TAKIM ARKADAŞI OLACAKTIK

Emre ile Newcastle'da takım arkadaşı olacaktık. Olympiakos'ta oynuyordum, Newcastle'a gittiğimde Emre ile birlikte kaldık, hergün idman yapıyorduk. Takım iki maç kaybedince hoca gitti, bizim transfer suya düştü. Öyle bir hikayemiz oldu. Emre, Volkan ve ben güçlü karakterleriz. Her şeyi konuşarak çözüyoruz. Geldiğimden beri sorun yaşamadık, bundan sonra da yaşayacağımızı düşünmüyorum. Maçlar kaybedeceğiz ama oturup konuşarak çözüm buluruz. Her şeyin Fenerbahçe için yapılacağını, herkesi bilmesi gerek.

MİLLİ ARA SONRASI İYİ OLACAK

"Bazı arkadaşların hala uyum sorunu var. Onların da milli maç arasından sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Komple yeni bir takım kurduk. Bazı takımların 11'inde 2-3 yeni isim var, bizde ise 7-8 oluyor. Bu oyuncu grubu ilk başta çok fazla birlikte çalışamadı, onun sıkıntısını yaşadık. Ancak şimdi her şey daha iyi."

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ

"Malatya'da eldeki malzemeye göre bir oyun planı ve sistem geliştirdim. Kafamdaki sistemi, takıma en iyi şekilde anlatmaya çalışıyorum. Yaptığımız transferler de ona yönelik. Geçmişte bir mevkide çok yoğunluk vardı ama kanatlarımız yoktu. Kulüpler bu sıkıntıları yaşadı. Kafamdaki sistemi oturtmaya çalışıyorum. Eksiklikler var, gidermeye çalışıyoruz. 3-1 kazandık ama buna rağmen eksiklikleri gidermeye çalıştık."

ALTYAPI KONUSU

"Emre Belözoğlu altyapı ile ilgili çok iyi çalışmalar yaptı ve kulüp olarak bunu uygulamaya çalışacağız. Altınordu bunu iyi yapıyor. 5'e 2 ile bu olmaz. Bunu daha önceki röportajımda söyledim. Altyapı çalışmaları farklı olmalı. U15, U17 çok önemli. Doğru sistem gerek.  Barcelona'nın alt ligde takımı var ve gençleri orada oynuyor. Rezerv Lig olacaktı ama iptal oldu. Hatta Süper Lig takımlarının Almanya'da olduğu gibi 3. Lig'e kadar gelebilen bir takımı olmalı. Ömer Faruk Beyaz'ın neden oynamadığı soruluyor ama bu kolay değil. Süper Lig'de oynamayan bir oyuncuyu sahaya atıp kaybedebilirsiniz."

"BU SENE LİG SONRA AVRUPA"

"Süper Lig'de başarılı olmak istiyorum, hedefim bu. Kupa ayağı var, iki kulvarda sonuna kadar ilerlemek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne girmek ve önümüzdeki sene yapacağımız transferlerle Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Şimdi Avrupa'yı değil, 29. şampiyonluğu düşünüyoruz."

HAKEMLER ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

"Her şeye olumlu bakıyoruz. Bazı durumlar negatif olsa bile benim için sahada olan önemli. Hakem, VAR gibi konuları soruyorsunuz sanırım. Hakemler elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Biz de çalışarak başarılı olmak için gayret göstereceğiz."

Ali Koç'un açıklamaları

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Ahmettt bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    29. Şampiyonluk derken anlamadım fenerin 19 şampiyonluğu yok muydu?
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    haha rumuzlu fb 29 değil 999 kez şampiyon.bunlarda milattan önce.bunu unutmussun.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    tescilli 19 var tescilsiz 28
    Cevapla
  • Okan Şimşek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence başarılı olacaktır sadece fbliler arkasında dursun adam genç ve tecrübeli
    Cevapla
  • binali 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi çok adam geldi Bi heyecanla. Ersunu Bi ara anlatsın sana başına neler gelecek.
    Cevapla
  • Yak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş konuşuyorsunuz
    Cevapla
  • nokta 3 yıl önce Şikayet Et
    kafa guzel on numara! kaç defa şampiyon olduklarını buna biri anlatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR