Fenerbahçe'de Samatta şoku!

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta'nın sol diz iç yan bağında esneme, eklem kapsülünde zorlanma tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2020 18:47 GÜNCELLEME 25.11.2020 18:47 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Samatta şoku!
Fenerbahçe'de Samatta şoku!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Dünkü maçta ayağına darbe alan Samatta'nın çekilen MR'ında sol diz iç yan bağında esneme, eklem kapsülünde zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadeleri yer aldı. 

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cann 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Beşiktaş'ın hakemleri varmış bu yılki hakem istatistikleri FB ye 9 maçta 5 penaltı rakiplerine 47 sarı kart , 6 kırmızı kart fenerin aleyhine ise 9 sarı kart , 1 penaltı, 9 sarı kart hakemler kimin hakemleri acaba
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Mantığınız yanlış. Bir takım ne kadar çok ceza sahası içerisinde oynarsa o kadar fazla penaltı kazanır. rakibin üstüne ne kadar çok gider zorlarsa rakibin kart sayısı da fazla olur. Aksini düşünmek ve beklemek biraz tuhaf . Futbolun gerçeğidir bu . Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın istatistiklerine bakarsanız anlarsınız.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadar penaltı olduğuna göre ne kadar çok pozisyona girdiğimizi anlaman gerek ? aynı mantıkla o kadar pozisyona giriyoruz ceza sahasında buluşma 20-30 ve 30 orta falan yani o kadar sarı kart olması normal gs maçına bakarsan anlarsın zaten.
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    can bey maçları izlemeden yorum yapmayın bence. kime ne verildiği ortada. geçen hafta olmayan elden gol iptal edildi. ha birde hatırla şenolla 2 yılınızı demirören az uğraşmadı şampiyon yapmak için.kapiş ;)
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk için kötü haber ama sıkıntı yok hakemleri var
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş ne sallamışsın ya,resmen boş konuşmuşsun.Biz sizi zamanında kalecisizde yendik peki şimdi hakemlerle mi yenicez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR