Mesut Özil: İnşallah sonu şampiyonluk olacak

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, dün alınan Galatasaray mağlubiyeti ile ilgili, "Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak" diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2021 13:47 GÜNCELLEME 07.02.2021 13:47 Fenerbahçe
Mesut Özil: İnşallah sonu şampiyonluk olacak
Mesut Özil: İnşallah sonu şampiyonluk olacak

Fenerbahçe'nin derbi mücadelesinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olmasının ardından sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Mesut Özil sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Maçın daha iyi sonuçlanmasını istediğini belirten Özil, "Takımımla çıktığım ilk derbimin daha farklı sonuçlanmasını isterdim, dün akşamki sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Fakat ben Fenerbahçe’ye takım arkadaşlarım ve taraftarımızla büyük zaferler ve kupalar kazanmaya geldim. Yolumuz uzun ve inşallah sonu şampiyonluk olacak. Bunun için daima elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut şaibeyle bir yere varamazsınız ayağınıza dolaşır sen orda aldığın paranın üçte birine nasıl oynarsın onun hesabını ver önce üstelik yıllar önce para için kendi milli takımını seçmemişken
    Cevapla
  • DROĞBA 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut bu liğde oynayamaz ,bu liğe fazla bu adam,Markao ya hafif dokundu markao yere düştü,hakem faul verdi Mesutun bakışları her şeyi ifade etti,adam şaşırdı.
    Cevapla
  • Zaza 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz anlayın artık yapmazlar..
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    yaw arkadaş dünkü SEYİRCİLİ maçın hesabını kim soracak kim verecek bunu unutturmamak lazım yoksa nerde adalet yazıklar olsun
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk Kadıköy mağlubiyetini tattın, darısı ilk Galatasaray şampiyonluğuna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR