Ali Koç devreye girdi! Flaş görüşme

F.Bahçe'de, Samandıra Can Bartu Tesislerine ziyarette bulunan Başkan Ali Koç, kalan 15 hafta için takımın kalitesine güvendiğini dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 21:00 GÜNCELLEME 24.02.2021 21:04 Fenerbahçe
Ali Koç devreye girdi! Flaş görüşme
Ali Koç devreye girdi! Flaş görüşme

Liderin sadece 3 puan gerisinde olduklarını ifade eden Başkan Ali Koç, Fenerbahçe tarihinde bir çok şampiyonluğun ağır mücadelelerden geçerek elde edildiğini ifade etti. 

Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Teknik Direktör Erol Bulut ile de görüşen, kendileriyle görüştüğünü oyunculara anlatan Koç, onların da şampiyonluğa inancının tam olduğunu ancak bunun takımın sahada topyekün sergileyeceği radikal değişikliklere, takım oyununa bağlı olduğunu söyledi. 

 Trabzonspor maçını kazanacaklarına olan inancını ifade eden Başkan Ali Koç, takımın gücüne ve karakterine güvendiğini dile getirdi.

 Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamanın başka takımlarda yaşananlar ile hiç benzemediği ve mutlu sona erişilmesi durumunda daha önce tecrübe etmedikleri bir mutluluk yaşayacaklarını oyuncu grubuna anlatan Ali Koç, bir maçla camiadaki havanın değişeceğini, Trabzonspor maçı ile yeniden bu coşkuyu yaşayabileceklerini söyledi. 

Taraftarın şu an mutsuz olduğunu, bundan dolayı kendisinin de çok üzüldüğünü dile getiren Başkan Ali Koç, camiayı mutlu etmenin yolunun futbolcuların sahada savaşmasından, formaya yakışır bir mücadele ortaya koymasından ve takımın tek odağının taraftarın inancı-desteği ile yeniden camia ile bir ve bütün olup hedefe yürümek olması gerektiğini vurguladı. (Fanatik)

YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Çözümü belli olan bir konuda neden adım atılmıyor anlamıyorum. Volkan ve Emre gibi, Caner gibi yaşını almış eskiler takım içinde kendilerini üstün görmelerini bıraksınlar ve hatta bunlarla yollar ayrılmalı. Takım içinde herkesin maçtaki rolleri belli olsun. Kim frikik ve korner atacak vs gibi. Geçen haftaki Göztepe maçında topun başında üşüşmeleri gördük. Bu frikik işi Mesuta verilmeli bence. Gol yolunda ısrarla ben gol atayım mantığı yanlış ve daha müsait pozisyondaki oyuncuya pas verilmeli. Takım ruhu ve yardımlaşma olmalı.
    Cevapla
  • Dogrusubu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb başkanlığına aday olmak isteyenler nerede?Nereye kayboldunuz?Bir avuç lobici ve çıkar grubunun oyuncağı oldunuz değil mi?Ali Koça mi zarar vermiş oldunuz?Yoksa Fb ye mi?
    Cevapla
  • htopcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 10 yılın FBsi geri geldi.
    Cevapla
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    görünen köy kılavuz istemez fener bahçe kaleye ite kalka gidiyor ileri uçtaki oyuncular çok kalitesiz thiam ve valencia ile olmaz bu işler
    Cevapla
  • Hasan Ferit ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da sporun CHP si
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR