Ahmet Çakar: İşkence yapsalar da ismini söylemem

Beyaz TV futbol yorumcusu Ahmet Çakar, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözleri üzerine yeni açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2021 00:45 GÜNCELLEME 16.03.2021 00:45 Fenerbahçe
Ahmet Çakar: İşkence yapsalar da ismini söylemem
Ahmet Çakar: İşkence yapsalar da ismini söylemem

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından Fenerbahçe Kulübü, eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözleri üzerinden savcılığa başvuru yaptığını açıklamıştı. Çakar'dan yeni açıklama geldi ve "O hakemin adını vermem" dedi.

Fenerbahçe Kulübü ise bugün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı ve TFF'nin savcılığa başvurusunu olumlu karşıladığını belirtti ancak Ahmet Çakar'ın, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözleri ile ilgili de harekete geçilmesini talep etmişti.

Ahmet Çakar ne demişti?

Ahmet Çakar, 8 Kasım 2020 tarihindeki programda, “Faal bir hakemle konuştum. Hakemler Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar.” demişti.

"Hakemin ismini vermem"

Ahmet Çakar o hakemin ismini vermeyeceğini söylerek, "Bana işkence yapsalar ben bu hakemi satmam, ismini vermem. İsmi de önemli değil. Beni kimse TFF'den arayıp da 'Hocam bu ne iş?' demedi. Fenerbahçe'den de kimse beni aramadı. MHK Başkanı Serdar Tatlı da beni aramadı. Bana meczup muamelesi de yapabilirler ama o zaman benim laflarım üzerinden soruşturma başlatmayın." şeklinde konuştu.

Hakemle buluşmasında neler yaşandı?

Hakemle buluştuğu anı da anlatan Çakar, "Hakemle İstanbul'da bir yerde buluştuk. 'MHK Başkanı, Rıdvan Dilmen getirdi algısından rahatsızız. Biz Serdar Tatlı'nın finoları değiliz. Hakemler bu algı nedeniyle Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar.' dedi bana." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 51 TÜMÜ
  • nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    yiyemeyeceğin lokmayı ağzına almayacaksın ahmet efendi... öyle lafı ortaya atıp sıvışmayacan, söylediğin lafın ya arkasında duracan ya da söylemeyecen... delikanlı ol biraz
    Cevapla
  • efgan 3 yıl önce Şikayet Et
    Reytinglerde düşüş var at ortaya bir laf gündem ol laf salatasın dan başka bir şey değil.
    Cevapla
  • efgan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bunlara kim inanıyor Erman Toroğlu,Ahmet cakar,birde Trt de gezer var bunlara bakınca yorumlarından çok komedi filimi olarak alğılamak lazım.
    Cevapla
  • Nasuh 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski hakemler ortalığı karıştırıp duruyorlar kafalarına göre yorum ayıp bırakın
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener yeni tetikçi tutmuş bahaneler bitince
    Cevapla
  • Insan 3 yıl önce Şikayet Et
    Var da Fenerbahceyi aciktan eziyorlar.Yani kartlari acip oynuyorlar artik.Herkes goruyor.Hakem hatasi ok sorun yok.Ama teknoloji hata yapmaz ki
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta Antalyanın iki penaltısı verilmedi Trabzon maçında Trabzonun penaltısı verilmedi bu nasıl ezmek gençlerbirliği biraz becerikli olsa maç 4 yada 5 olurdu fener ne oynuyor ki önünü kessinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR