Fenerbahçe artık derbi kazanamıyor

Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, sezonu derbi kazanamadan tamamladı. Erol Bulut, bunu yaşayan ilk yerli teknik adam oldu. Sarı-Lacivertliler en son 1998-99’da Löw ile ezeli rakiplerini yenemeden ligi bitirmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2021 12:04 GÜNCELLEME 23.03.2021 12:04 Fenerbahçe
Fenerbahçe artık derbi kazanamıyor
Fenerbahçe artık derbi kazanamıyor

Fenerbahçe, son yıllarda Beşiktaş ve Galatasaray ile oynadığı derbilerde rakiplerine büyük üstünlük kurmuştu. Sarı-Lacivertliler, en kötü olduğu dönemde bile özellikle Kadıköy’de ezeli rakiplerine adeta göz açtırmıyordu. Ancak derbilerdeki bu üstünlük de sona erdi. Kanarya, ligde çıktığı son 15 derbide sadece bir kez kazanabildi, 22 Aralık 2019’da Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe, bu sezon ise Galatasaray ve Beşiktaş’a Kadıköy’de kaybederken, deplasmanda berabere kaldı. Erol Bulut, ligde derbi kazanamayan ilk yerli teknik adam olarak tarihe geçti.

Toplamda 5 kez yaşadı

Sarı-Lacivertliler, aynı teknik adamla benzer bir tabloyu sadece 4 kez yaşadı. 1984-85’te Veselinovic yönetiminde 4 derbi beraberliği alındı. 1985-86’da Kalman Meszöly, 1 yenilgi ve 3 beraberlik; 1987-88’de ise Pal Csernai 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı. Fenerbahçe’de sezonu ligdeki 4 derbiyi de kazanamadan bitiren son teknik adam ise 1998-99’da Joachim Löw olmuştu. 

YORUMLAR 5
  • kkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöp takım
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesini bir daha gözden geçirin derim. LGBT sizin neyinize.
    Cevapla
  • SADIK 3 yıl önce Şikayet Et
    Derbiyi gectim g birliginide yenemiyor yetmedi baskani olacak zatta gidip homolarin gaylerin lezbiyenlerin ağzindan konusup hukumete sıkıyor beter olsun fb ben bi fb liyim ama memleket dusmani bi baskan istemiyorum
    Cevapla
  • Cebrail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende istemiyorum ne yapmamız gerekir acaba
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    demekki gidecek çünkü ersun yok EROL SEZON SONU YOK
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR