Emre Belözoğlu: Bize yakışmadı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 2-1 kaybettikleri Sivasspor mücadelesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2021 23:17 GÜNCELLEME 12.05.2021 00:30 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu: Bize yakışmadı!
Emre Belözoğlu: Bize yakışmadı!

Bugünkü mücadelenin kendilerine yakışmadığını ve sorumluluğu aldığını belirten Emre Belözoğlu, "Şampiyonluk maçında daha çok istemeliydik. Sorumluluk benim. Bu motivasyonu sağlamalıydım." dedi.

Emre Belözoğlu'nun maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Sonuna kadar bu işi kovalayacağını iddia eden bir takımdık. Bugün bize yakışmadı. Şampiyonluk maçında daha çok istemeliydik. Sorumluluk benim. Bu motivasyonu sağlamalıydım. 2,5 günde bir maç oynamak da zorladı biz. Bu oyunu aynı oyuncularla oynayabileceğimizi de düşünüyordum. Aslında maç öncesi onun da bir karasızlığı vardı. Çok üzgünüm. Oyuncular da çok üzgün. Büyük fotoğrafta bu bize yakışmadı. Bundan dolayı çok üzgünüm.

"Ben inanıyordum"

Ben inanıyordum. Biz son maça taşıyabilseydik, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Başarısızlığı sahiplenmekten egri durmam. Sorumluluk net şekilde benim. Buradan üzerimize düşeni de yapmalıyız. Burası çok büyük bir camia. Gerçekten bize yakışmadı.

BASIN TOPALNTISI

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, “Üzgünüm. 8 haftadır oynanan cesaretli, en azından umut veren sürecin bu şekilde yansımasının olmasını ben de beklemiyordum. Bize yakışmadı” diye konuştu.

Süper Lig’in 41. haftasında Fenerbahçe evinde DG Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, çok üzgün olduklarını ifade ederek, “Bizim adımıza şampiyonluk maçı olduğunu arkadaşlarla paylaşmıştık. Net bir şekilde inandığımızda son maça taşıdığımızda olacaktı. Son maça taşıyamadık. Matematiksel olarak devam etse de bugün kazanmış olsaydık şampiyon bizdik diye düşünüyorum. Böylesine önemli bir şampiyonluk maçında da takımın motivasyon olarak geride kalması hepimizin sorgulaması gereken durum. Üzgünüm. 8 haftadır oynanan cesaretli, en azından umut veren sürecin bu şekilde yansımasının olmasını ben de beklemiyordum. Bize yakışmadı. Oyuna zaten hiç girmeyeceğim. Neye çalıştıysak karşımıza o çıktı. Net oyun planları belli olan takım Sivasspor. Yıllardır aynı oyunu oynatan hocaları var. Sonuç itibariyle bize yakışmadı” dedi.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Haza 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahada savaşarak kaybedecektiniz.
    Cevapla
  • yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    emre nin çiftliği..
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    rezil bi takim, rezil yönetim. emre hoca , yardimcisi eli cebinde volkan. vayyy be
    Cevapla
  • balcılar 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olacağız diyenler,seni yere göğe sığdıramayanlar şimdi nerdeler,bak çok sürmez yakında senin biletini de keserler.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu ya Fenerli dostlar? Daha geçen hafta gs bjk yı yenince şampiyon ilan ettiniz kendinizi. Emre’yle 3 yıllık sözleşme yapıyordunuz. Ne oldu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR