Hollanda devi Altay Bayındır için geliyor!

Hollanda ekibi Ajax, uzun süredir takip ettiği Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır için teklif yapmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2021 13:48 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:49 Fenerbahçe
Hollanda devi Altay Bayındır için geliyor!
Hollanda devi Altay Bayındır için geliyor!

Sarı-Lacivertliler, sezona iki genç kaleci; Altay Bayındır ve Berke Özer ile başlamayı planlıyordu. Ancak her iki kaleci de Avrupa’dan takımların takibine girdi.

Ajax, Altay Bayındır’ı uzun süredir takip ediyordu. Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana’nın doping cezasının 3 ay kısaltılması sonrası Arsenal bu oyuncu için harekete geçti. İngiliz basınına göre Onana’nın transferi her an gerçekleşebilir. Ajax, Kamerunlu file bekçisinin yerini Altay ile doldurmak istiyor.

Overmars geliyor

Hollanda ekibinin gözlemcileri, Sarı-Lacivertliler’in başarılı file bekçisi için ayrıntılı bir rapor hazırladı. Yapılan analizler sonucunda Altay, Ajax’ın bir numaralı kaleci adayı haline geldi. EURO 2020’nin ardından Kırmızı-Beyazlılar’ın futbol direktörü Marc Overmars’ın İstanbul’a gelerek 23 yaşındaki kaleci için ilk teklif yapması bekleniyor.

20 milyon Euro

Altay Bayındır’ı satmayı düşünmeyen Fenerbahçe Yönetimi’nin bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Sarı Lacivertliler, pazarlıklarda fazla indirim yapmayı da planlamıyor. Ajax tarihindeki en pahalı transfer , geçen ocak ayında West Ham’dan 22.5 milyon Euro’ya alınan forvet Sebastian Haller... Hollanda ekibinin rekor transfere yakın bir rakamı Altay için verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Bu parayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Vermez ancak bonuslu satış yaparsanız hem siz hemde ajax hemde altay kazanır. Yüzde 50 pay isteyin sonraki satıştan satın 15 milyona ticarette iki türlü kazanma her yürlü makbul olanıdır
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gerçekten sahaya tam bir disiplinle çıkıyor istekli arzulu dikkatli böyle futbolcun olsun daha ne istersin. Resmen maçı yaşıyor yoksa elin gavuru kaşına gözüne hayran değil ki. Aynı Galatasaraylı Bülent Korkmaz gibi bir futbolcu nerede öyle futbolcular simdikilerin herşeyi para, artistlik
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Altay genç bir kaleci. Avrupa takımları onu isteyebilirler. Ancak Avrupa kalitesinde oynayacak kalitede değil. Tamamıyla menejerlerin uyduruk haberleridir. Bence Fenerbahçe de oynaması onun için büyük şanstır.Bırakın Avrupa takımlarını Türkiye de 3 büyüklerde dahi ancak ikinci kaleci olur. Fanatizm gözümüzü karartmış. Yediği hatalı gollere bir bakın. Ederi en fazla 2 ila 3 milyon arasıdır.
    Cevapla
  • ERYOGZHN 2 yıl önce Şikayet Et
    Ugurcan oldu 30 mılyon euro o zman :)
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bale nin 40 m den ortasına çıkıp alabilecekken seyir halinde izlemesinden sonra 5 milyon euro bile vermezler Uğurcana. Turnuvada resmen dip yaptı
    Cevapla
  • Ser 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajax 10 dan fazla vermez daha doğrusu veremez
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    neden veremiyor? daha bir iki yıl sattıği futbolcular var frenkie de jong 95Milyon, De Ligt 70 Milyon vesaire birçok oyuncu sattı para bol, ancak bu kaleciye nekadar vermeyi göze aldı. Alternatifler var ise vermez yoksa basar alir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR