Fenerbahçe'nin Boupendza ile görüştüğü iddia edildi!

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Hatayspor'la geçtiğimiz sezon gol kralı olan Aaron Boupendza ile görüştüğü iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2021 18:41 GÜNCELLEME 01.07.2021 10:39 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Boupendza ile görüştüğü iddia edildi!
Fenerbahçe'nin Boupendza ile görüştüğü iddia edildi!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol krallığı sevinci yaşayan Aaron Boupendza, Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Hatayspor'lu Boupenza için yeniden masaya oturdu. Devrim Zengi'nin haberine göre Fenerbahçe ile Boupendza cephesi arasında görüşmeler başladı.

GÖRÜŞMELERİ EROL BİLECİK YÜRÜTÜYOR 

Bonservisi konusunda daha önce Hatayspor ile görüşen yönetim bugün de oyuncun menajeri ile Kalamış'ta bir otelde görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de Boupendza transferini Başkanvekili Erol Bilecik yürütüyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK 

Fenerbahçe ve Boupendza arasında yapılan görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı iddia edilirken oyuncunun Süper Lig'de kariyerine devam etmek istediği ifade ediliyor.

22 GOLLE TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ 

Atakaş Hatayspor'un sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Gabonlu forvet Aaron Boupendza, Süper Lig'de attığı 22 golle gol krallığı sevinci yaşamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    boundpenza gereksiz. serdar dursun ve enner valenciya çok çalışkan fb için yeterli. yedekleri cisse ve thiam da olunca 4 golcü yeterli. sadece çift ayaklı joker on numara konstantinos fortinius alınmalıdır.gol üretici olmasa golcü gol atamaz.
    Cevapla
  • Misafir Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin önümüzdeki 2021-2022 sezonunda şampiyon olabilmesi için çok kaliteli golcü oyuncular transfer etmelidir, bugüne kadar gelen golcüler istenilen başarıyı asla göstermediler, bir futbol takımının kaliteli golcü sporcusu yoksa asla şampiyon olamaz, şampiyonluğu rüyasında görür, tıpkı Fenerbahçe takımının yıllardır şampiyon yaşayamadiği gibi,...
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Boupenza çok güçlü biri kime gitse iş yapar güzel bir transfer
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç yazık etti fenere...
    Cevapla
  • Rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR