Fenerbahçe'de hedef Muriqi ve Boupendza!

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, Türkiye'yi tanıyan ve Süper Lig'de başarılı olan Vedat Muriqi ve Boupendza'yı ilk hedef olarak belirledi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.07.2021 10:14 GÜNCELLEME 09.07.2021 10:14 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hedef Muriqi ve Boupendza!
Fenerbahçe'de hedef Muriqi ve Boupendza!

Geçen sezon Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Kemal Ademi'de hayal kırıklığı yaşayan yönetim bu kez işi daha sıkı tutuyor. İki türlü liste oluşturan sarı- lacivertliler, Türkiye'yi tanıyan ve Süper Lig'de başarılı olan Vedat Muriqi ve Aaron Boupendza'yı ilk hedef olarak belirledi.

RESMİ TEKLİF YAPILDI
 

Sarı lacivertliler iki yıldız oyuncu içinde teklifini yaptı ve kulüplerinden yanıt bekliyor. Kosovalı golcü Muriqi için Lazio'ya kiralama teklifi yapılırken, Boupendza için Hatayspor'a son olarak kadroda düşünülmeyen oyuncular ile bir miktar para önerildiği gelen haberler arasında.

KAMPA KATILMADI
 
Fenerbahçe'nin hatta geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak bitiren Atakaş Hataysporlu Aaron Boupendza ile İstanbul'da özel bir görüşme yaptığı iddia edilmişti. Bu arada Gabonlu golcü hala Hatayspor kampına katılmadı.

MENAJERİYLE ANLAŞMA TAMAM 

Sarı lacivertlilerin Hatayspor ile görüşmelere devam ettiği ancak Gabonlu gol makinesi Aaron Boupendza'nın menajeri ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Transferde Akdeniz temsilcisinin kararı bekleniyor.

ALTERNATFİ DZYUBA
 

Golleriyle takımı taşıyacak kaliteli bir isim arayan yönetimin, yurt dışından da Artem Dzyuba ve birkaç isimle temasta olduğu öğrenildi. Zenit'te iyi kazanan Dzyuba'nın ayrılmaya çok istekli olmadığı ifade edilirken, sürpriz bir forvetle de görüşmelerin olduğu konuşuluyor.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • fb li 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi forvet yoksa şampiyonluk gelmez ozanın kale önünde bekleyerek mızıkcı mahalle çocukları gibi uzaktan 1-2 gol atıp sevinmelerimiz yetmez bunu euro 2020 gördük visca alınıp ozan gitmeli en az iki kaliteli forvet olmalı
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Şunu görmek istemiyoruz
    Cevapla
  • fbli Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Taraftarı düşünüyorsanız ne yapıp edip Boupendza'yı alın.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence gelmesin muriği çok ağır attığı goller zaten ya penaltıdan yada boş kale yada şans eseri becerisi yok iş yapmaz
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Başka takımlar olunca etik metik fener olunca kulağının üstüne yat. Sözleşmesi olan futbolcuyu ayartmak hani etik değildi.
    Cevapla
  • Nihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kulüp izin verdi bupenzaya, istediğimiz parayı getir istediğin kulüple görüşebilir dün diye..senin kafayla sözleşmeli hiçbir futbolcu kimseyle görüşmeyeli!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR