Fenerbahçe'de ilk aday M'Baye Niang

Sarı-Lacivertliler, M'Baye Niang için girişimlere başladı. Celtic'in de transfer etmek istediği golcü için Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğu vurgulandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2021 10:11 GÜNCELLEME 24.07.2021 10:11 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk aday M'Baye Niang
Fenerbahçe'de ilk aday M'Baye Niang

Geçen sezon forvetlerinden istediği performansı alamayan Fenerbahçe'nin bir numaralı hedefi golcü transferi... Sezon başında sessiz sedasız bir operasyonla Serdar Dursun'u kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, birinci santrfor için çalışmalarına devam ederken İtalya'dan bir iddia ortaya atıldı. "football.italia.net"in haberine göre; Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes'de forma giyen 26 yaşındaki golcü M'Baye Niang ile ilgileniyor.

CELTİC DE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Ancak bu oyuncunun transferinde Fenerbahçe yalnız değil... İskoç devi Celtic de M'Baye Niang'ı kadrosuna katmak istiyor. Sky İltalia'ya göre; Rennes, 2019 yılında 15 milyon euro ödeyerek Torino'dan kadrosuna kattığı M'Baye Niang için 3.5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Rennes'de teknik direktör Bruno Genesio'nun yeni sezonda kadrosunda düşünmediği M'Baye Niang'ın Celtic ile Fenerbahçe arasında bir tercih yapacağı kaydedildi. Haberlerde; Fenerbahçe'nin oyuncuya Celtic'ten daha fazla maaş önerdiği ve bu yüzden Niang'ın Sarı-Lacivertliler'e daha yakın olduğu bilgisi yer aldı.

KARTAL'IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Caen alt yapısında futbola başladıktan sonra 2012 yılında İtalya'nın köklü kulüplerinden Milan'a transfer olan Niang, Kırmızı-Siyahlılar'da istenilen performansı sergileyemeyince 2018'e kadar çeşitli kulüplere kiralandı. 2018'de 12 milyon euroya Torino'ya giden Niang, ardından Rennes'e kiralandı ve Fransız ekibi bir sene sonra zorunlu olarak oyuncuyu satın aldı. Rennes, geçen sezonun ikinci yarısında Niang'ı Suudi ekibi Al Ahli'ye kiralık olarak gönderdi. Niang, burada 5 maça çıkarken gol atamadı. Niang geçtiğimiz günlerde BJK'nın da gündemine gelmiş, yapılan görüşmelerde ise sonuca varılamamıştı. (Akşam)

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • kkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Qalite 2 yıl önce Şikayet Et
    Mamadou Niang'in amcaoğluymuş alınır bence :))
    Cevapla
  • Şakası 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok baksana girdiği her pozisyonu gol yapmış
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce başarısı görülmeyen bir forvet peşinden koşuyor neden şaşırmadım acaba! Geçen sene imza parası dahi olmayan zahavi alma yerine cidddi kazık olan samatta yi alan bir futbol aklı zahavi yide samatta da gördü
    Cevapla
  • 4951 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaha yahudi diye türkiyeye getirilmek istenmiyor
    Cevapla
  • Naul 2 yıl önce Şikayet Et
    Al bir çürük elma daha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR