Karar verildi! Ya Boupendza ya Sörloth

Forvet arayışlarına devam eden Fenerbahçe Süper Lig'de son 2 sezonun gol kralları Boupendza ve Sörloth ile temaslar devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2021 09:22 GÜNCELLEME 28.07.2021 09:23 Fenerbahçe
Karar verildi! Ya Boupendza ya Sörloth
Karar verildi! Ya Boupendza ya Sörloth

Süper Lig'de sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Süper Lig'de sezonun başlamasına 16 gün kaldı ve Fenerbahçe henüz istediği forvetle anlaşamadı.

Takıma Serdar Dursun'u katan Kanarya mevcut kadroda elinde Enner Valencia ve Mbwana Samatta da olmasına rağmen daha 'keskin' bir golcü arıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira yeni sezonun başlamasına kısa süre kala Süper Lig'in dinamiklerine hakim bir oyuncunun gelmesinin faydalarını yönetime iletti.

Yeni transferin alışma sürecini de hesaplayan Portekizli çalıştırıcı gözünü ligin eski krallarına dikti.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği üzerine ligin son 2 gol kralı Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza ile temaslar devam ediyor.

Norveçli yıldız için RB Leipzig'in son kararı bekleniyor ancak teknik direktör Jesse Marsch'ın 25 yaşındaki golcüyü takımda tutması düşük ihtimal görülüyor.

Sarı-lacivertlilerin forvet hattı için istediği geçen yılın gol kralı için de Hatayspor ile yoğun temaslar devam ediyor.

Gabonlu yıldız için Hatayspor kapıyı 12 milyon euro'dan açtı. Fenerbahçe daha makul bir fiyat ve birkaç oyuncuyu takasta kullanarak işi bitirme peşinde.

Adı sürekli Fenerbahçe ile anılan 24 yaşındakim Gabonlu golcü Aaron Boupendza'nın son paylaşımı sosyal medyada büyük olay oldu.

Son gol kralı, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nden yaptığı paylaşım ile sarı lacivertlilere adeta yeşil ışık yaktı.

Hataysporlı yöneticilerin Aaron Boupendza'ya teklif gelmediğini açıklasalar da 24 yaşındaki golcü ismin ve menajerinin sarı lacivertli yöneticilerle İstanbul'da bir araya geldiği iddia edilmişti.

Boupendza da devre arasında Hatayspor, Krasnodar ile anlaşmasına rağmen "Ben Türkiye'de kalıp Fenerbahçe veya Galatasaray'da oynamak istiyorum" demişti. Temaslar sürüyor.

Bu arada Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferinde RB Leipzig'e kiralama önerisini götürdü.

Alman temsilcisi 2.5 milyon euro kiralama bedelinin yanına 10 milyon euro zorunlu satın alma maddei koydurma peşinde. Kanarya ise bu rakamları düşürmeye çalışıyor.

KAYNAK : Milliyet
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb büyük takım olduğu için tabiki fenere gelicek
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    para yokmu baskanda baassin alsin
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    sorlot satilik kimse alamaz hayal 15 20 m bandindA. pazarci olabilir ama..
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe için adaylar arasında en uygunu Boupendza. Dar alanda ve kapalı defans arasında daha etkin ve dinamik.tek vuruşla gol yapabiliyor. Sörloth Fenerbahçeye uymaz. Kalabalık defans arasında iş yapamaz. Ancak kafa gölü atabilir. Boş alan oyuncusu. Muriç ise Fenerde başarılı olamaz. Onun mumu söndü.
    Cevapla
  • Lazkopat61 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten tam bi boş konuşma olmuş demekki sen adamı Trabzonda hiç izlememişsin gollerin çoğu defans arkasına sarkıp sol ayakla atılan goller kafa golü yok denecek kadar az.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmuşsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR