Mesut Özil'den Vitor Pereira'ya şok tepki!

Süper Lig'in 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 2-1 ile geçen Fenerbahçe'de yıldız futbolcu Mesut Özil maça dahil olmayınca sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2021 18:44 GÜNCELLEME 05.10.2021 01:09 Fenerbahçe
Mesut Özil'den Vitor Pereira'ya şok tepki!
Mesut Özil'den Vitor Pereira'ya şok tepki!

Süper Lig 'in 8. haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Fenerbahçe , sahadan Berisha ve Luiz Gustavo'nujn golleriyle karşılaşmadan 2-1'lik üstünlük ile ayrıldı.

Sarı Lacivertli ekip bu sonuçla liderliğini devam ettirdi. Mücadeleye damga vuran isim ise Mesut Özil oldu. Yaklaşık 2 haftadır rahatsızlığı nedeniyle takımda forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun Kasımpaşa maçında sahada yer alması bekleniyordu.

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira, ilk 11 tercihinde yıldız isme forma şansı vermedi. Daha sonra ise oyuncu değişikliklerinde de Mesut Özil'i tercih etmeyen Pereira'ya oyuncusundan sert tepki geldi.

Mesut Özil'in oyuna giremeyince çok sinirlendiği ve T-Shirt'ünü çıkarıp hocasının önüne attığı görüntülendi.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Fenerbahçe den büyük değil, hocasına SAYGISIZLIK EDEMEZ.. GÖNDERİN.. Zaten şuana kadar faydası olmadı..
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamin varligi yeter
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakında fener sinemasında Mesut Pereria kapismasi
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala kazara lideriz. Şimdilik Perreira balonu patlamadı. Aslında bize göre patladı da plaza ukalası Ali Koç hala müthiş bir vizyon getirdiğini sanıyor Fenerbahçeye. Dirençli rakiplerle oynamaya başladığımızda sapır sapır dökülür bu takım. Çelimsiz Rossi, ıskarta Berisha, takoz Mert Hakan, Serdar Aziz gibi bir mayın, el freni Gustavo, çelimsiz Muahmmed, bunlarla mı şampiyon olacaksın. Arsenalin, Reaş Madrid'in Dünya Yıldızı Mesut ÖZİL Perreira efendinin bu ıskartaları arasında forma bulamıyor. Bu balonun da yakında patlar Plaza Ukalası
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut haklı hocadan tuhaf hareketler. Havalara girmeler yıldız oyuncu takmam havası. Aykut bir bu iki... Sonuç vahim olacak
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsun koçum...yan gel yat paranı ye .. boşver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR