Ferdi Kadıoğlu'ndan Milli Takım açıklaması!

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde Sarı lacivertlilerin oynayacağı Antwerp maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 16:54 GÜNCELLEME 20.10.2021 17:41 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'ndan Milli Takım açıklaması!
Ferdi Kadıoğlu'ndan Milli Takım açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. maçında yarın sahasında Belçika'nın Antwerp takımını konuk edecek olan Fenerbahçe 'de bugün basın toplantısı düzenlendi.

Vitor Pereira ile birlikte basın toplantısında katılan genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, önce maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, sonrasında ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli takım tercihi ile ilgili gelen soruyu da cevaplayan Ferdi, 3 takım seçebileceğini ve ilerleyen günlerde bunun hangisi olacağını öğreneceklerini söyledi. 

İşte Ferdi Kadıoğlu'nun maç öncesindeki açıklamaları ve basın mensuplarının sorularına verdiği yanıtlar:

Şu anda bu pozisyonda oynuyorum, yeni hocamız bu pozisyonda oynamamı istiyor ve ben de burada iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Bu pozisyonda rahatım. Eski takım arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız. Onları tekrardan görmek güzel olacak. Umarım yarın kazanırız.

Son maçta hayal kırıklığına uğradık ama bunu değiştiremeyiz. Yarın elimizden gelenin en iyisini yapıp önceki maçı unutturmalıyız.

3 farklı milli takımı seçebilme imkanım var. Benim için zor bir karar. Henüz bir karar vermedim, iyi düşünüp sabırlı olup karar vereceğim.

YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    banane ?
    Cevapla
  • haso 2 yıl önce Şikayet Et
    bulunmaz hint kumaşımı bu gitsin kanadaya
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor bir karar diyor... Öyle düşünüyorsan hiç ve hiç Türkiyeyi seçme ferdi
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşunmek gerek aman ha sakın milli takım dime milli takıma aşk lazım buda sende yokmuş ikisi arasında karar verirsen sevinirim
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut Hollanda milli takiminin yedekleri bile sana 10 ceker. Hangi 3 ulkeden bahsediyorsun? Turkiye milli takimi seni cagirirsa yat kat dua et!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR