Talisca'yı duyurdu! 'Türkiye'de çıkan haberler doğru'

Suudi Arabistan basını, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca'nın, Türkiye'ye transfer olacağını ve Fenerbahçe ile anlaşacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2021 12:07 GÜNCELLEME 03.11.2021 12:08 Fenerbahçe
Talisca'yı duyurdu! 'Türkiye'de çıkan haberler doğru'
Talisca'yı duyurdu! 'Türkiye'de çıkan haberler doğru'

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da buluşan Beşiktaş'ın iki eski yıldızı Talisca ile Aboubakar, krizin içine düştü. Lisans komitesi, mali şartları yerine getiremedikleri için kulübün Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağına karar verdi. Ayrıca alınan kötü sonuçların ardından takımda yerli-yabancı tartışması patlak verdi.

Suudi Arabistanlı oyuncu Abdulfattah Asiri, son maçın ardından takımdaki yabancı futbolcuların formda olmasa bile 90 dakika oynamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Talisca ve Aboubakar'ın bu sözlerden rahatsız olduğu dile getirilirken Arap basınından çarpıcı bir iddia geldi.

TALISCA BÜYÜK İHTİMALLE FENERBAHÇE'YE GİDECEK

Talisca'nın Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş içinden Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu vurgulanırken, "Türkiye'de çıkan haberler doğru. Talisca ayrılacak. Büyük ihtimalle gideceği kulüp de Fenerbahçe olacak." iddiasında bulundu.

Brezilyalı futbolcu, geçtiğimiz dönemde sosyal medyada sürekli olarak Beşiktaş taraftarlarına mesajlar göndermişti. Ancak Türkiye'ye dönmesi halinde bu kez adres değiştirebilir.

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    yav fenere gitmez hem alamazda olsa olsa rosi raşit gibi olur bize gelir fenere gidip kendini tamamenmi bitirsin oda var.
    Cevapla
  • Mehmet A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Talisca yürüyerek bile bisürü kendini futbolcu sanan torpillilerden bin kat iyi oynar
    Cevapla
  • beta 2 yıl önce Şikayet Et
    mesut Özil de geldi fenere gördük
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ali kocvizyon fenerbahçe şampuan
    Cevapla
  • Dobra Dobra 2 yıl önce Şikayet Et
    Hooop alın burdan yakın. Taraftarlar sazan gibi zıplasın biz alalım onlar almasın Başkan da buna kapılıp transfer çalımı diye övünsün sevinen oyuncu alacağı maaş için, menejer de prim için. Ama Ülke batmış Futbol batmış bitmiş kimin uğrunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR