Vitor Pereira: Bu takımın hocası benim!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2021 22:45 GÜNCELLEME 29.11.2021 23:38 Fenerbahçe
Vitor Pereira: Bu takımın hocası benim!
Vitor Pereira: Bu takımın hocası benim!

Süper Lig 'in 14. haftasında Göztepe'ye konuk olan ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İlk yarıda kaliteli bir oyun sergilediklerini ve skorun adil olmadığını düşündüğünü ifade eden Pereira, ''Çok fazla gol pozisyonu ürettik. Biraz daha fazla orta yapabilirdik. İlk yarının sonucu bence adil değildi." dedi. İkinci yarı karakter gösterdiklerini belirten Pereira, ''2. yarıda skoru 1-1'e getirdik. Çok faul yapıldı ve oyunun kalitesi azaldı. 2. yarıda karakter ve istek gösterdik.'' diye konuştu.

Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınması sonrası eleştirilen Portekizli, değişiklikleri kendisinin yaptığını vurguladı, ''Bu takımın hocası benim ve bir şeyleri eksik gördüğümde müdahale etmem gerekiyor.'' dedi.

BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, 1-1 biten Göztepe maçının ardından tek yapmaları gerekenin puan sıralamasında üstlerindeki takımların durumuna bakmak olduğunu ifade etti.

Maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, ilk yarıda takım adına kalite bir oyun gösterdiklerini belirtti.

Topu çevirdiklerini ve istedikleri boşlukları bulduklarına değinen Pereira, "Fakat ilk yarının sonunda bir gol yiyip geri düşmenin mutsuzluğu ile içeriye girdik. Bence ilk yarı için adil bir sonuç değildi." dedi.

İkinci yarıya da kuvvetli bir şeklide başladıklarını ve pozisyon üretip beraberliği yakaladıklarını aktaran Pereira, "Yaklaşık 60'ıncı dakikadan sonra iki takımın da düştüğünü düşünüyorum. İki takım için de kontrolsüz bir oyuna döndü. İki takım da kazanmak istediğini ortaya koydu. İki takım için de kontrolü kaybetti diyebiliriz. Oyuncularım istediler, savaştılar." diye konuştu.

Vitor Pereira, şunları kaydetti:

"Bizim şu anda yapmamız gereken şey tabi ki üstümüzdeki takımların durumuna bakmak. Maçlarımızı oynayıp üstümüzdeki rakiplerin durumuna bakacağız. Ligde hala çok fazla maç var. Haftada bir maç yapıyor olsaydık bizim için işler daha kolay olurdu. Ama Galatasaray maçı sonrası Yunanistan'a seyahat ettik. Bir Avrupa maçı oynadık. Oradan döndük. Bu maç için toparlanmaya çalıştık ama bu tarz sık takvimlerde toparlanmak kolay olmuyor."

İrfan Can Kahveci'nin oyundan çıkarken tepki gösterdiğinin belirtilmesi üzerine Pereira, tepkiyi görmediğini, ancak tepki göstermesinin normal olduğunu, hiçbir oyuncunun oyundan çıkmak istemeyeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    dalga geçiyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    FB li değilim ama bir futbol sever olarak FB"nin başarılı olmasini isterim. Şuan kadroda olmayi hak etmeyen bir çok oyuncu var başta transfer hataları yapildi .Kadrro çok yanlış kuruldu .Emre Belözoğlu kalsaydı.FB şimdi liderdi. Öngörüleri olmayan bir yönetimin eseri.Daha çok mac var diye diye kendimiz beklenti içinde olmayalım.
    Cevapla
  • tın li 2 yıl önce Şikayet Et
    evet pereyra aynen devam
    Cevapla
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Defol git
    Cevapla
  • Zagor 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hoca misin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR