Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'den Pereira'ya tepki!

Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyundan çıkan Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, oyundan çıkarken teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2021 22:52 GÜNCELLEME 29.11.2021 22:52 Fenerbahçe
Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'den Pereira'ya tepki!
Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci'den Pereira'ya tepki!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Göztepe ile 1-1 berabere kaldı ve zirve yolunda ağır yara aldı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci ile Mesut Özil'in ikinci yarıda oyundan alınmaları sonrası Vitor Pereira'ya tepki göstermesi ise gözlerden kaçmadı.

Maçın en iyilerinden ve Serdar Dursun'un golünde asisti yapan isim olan İrfan Can Kahveci'nin 78'de kenara gelmesi Fenerbahçeli taraftarları da çıldırttı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Sarı Lacivertli ekip taraftarları adeta isyan etti.

Değişiklik tabelasında adını gören milli futbolcu da kenara söylenerek geldi. Bir hayli kızgın olduğu gözlenen yıldız orta saha, el hareketlerinin yanı sıra sert sözlerle bu karara tepki vererek yerini Diego Rossi'ye bıraktı.

Karşılaşmanın son anlarında Mesut Özil de kenara geldi. Pereira ile arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen, Kasımpaşa maçında oyuna alınmaması sonrası adeta çılgına dönen Özil'in Göztepe maçının son dakikalarında oyundan alınması sonrası yedek kulübesine doğru gelirken Portekizli teknik direktöre tepki göstermesi dikkat çekti.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    adam patron istedigini oynatir . sen oyununa bak
    Cevapla
  • erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    ftih terim morutanı çıkartıyor maç veriyoruz bu da irfan ve mesut u çıkartıyor hayret edilecek bir durum
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    sen morutanla irfan ile mesutumu kıyaslıyorsan senin futbol anlayışından kuşku duyulur yahu morutan dediğin sıradan biri gs ye kakalanmış onun gibi nice futbolcu var bu ülkenmin alt liglerinde ama mesut helede son dönemlerde irfan can adam her şeyi yapıyor futbol adına futbolculuk adına senin morutanın 2 tane gol attı başka ne yaptı koskoca hiç bir şey
    Cevapla
  • hasan ateş 2 yıl önce Şikayet Et
    hayır mesutla irfan ne oynadı maçta acaba ? tavırlara bak :))
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    90. dakikada mesut degismis pereira da akil olsa 90 da adam degisirmi fb düsmanimi zamanami oynuyorki 90 da degisiklik yapiyor
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam deli mi... Egosu mu çok yüksek.. Bizimle alay mı ediyor... Bizi çoook küçümsüyor.. Bu teknik adamın, Fenerbahçe nin başına getirilmesi BU ÜLKENİN FUTBOLUNA yapılan BİR SUİKASTTİR..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR