Alex'ten Aykut Kocaman'a şok sözler!

Brezilya basınına konuşan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Aykut Kocaman hakkında şok açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2022 21:14 GÜNCELLEME 17.01.2022 21:14 Fenerbahçe
Alex'ten Aykut Kocaman'a şok sözler!
Alex'ten Aykut Kocaman'a şok sözler!

2004-2005 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe'de, efsaneleşen bir performansa imza atan ve heykeli de dikilen Alex de Souza, 2012-13 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı sorunların ardından takımdan ayrılmıştı.

Brezilya basını, şimdilerde Sao Paulo U20 takımını çalıştıran ve teknik direktörlüğe hazırlanan Alex de Souza ile ilginç bir röportaj gerçekleştirdi.

Alex'e gelen sorulardan birisi de "Çalıştığın en iyi ve en kötü teknik adamlar kimlerdi?" şeklindeydi. Alex bu soruya, "En iyisi Vanderlei Luxemburgo'ydu. En kötüsü ise Aykut Kocaman'dı." şeklinde yanıt verdi. (Fotomaç)

YORUMLAR 73 TÜMÜ
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kadar futbolcu olsan daha ne istiyon aglayan cocuk
    Cevapla
  • şerif 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama ne kızıyorsunuz, doğruyu söylemiş. Aykut Kocamanın teknik direktörlüğünün iyi bir tarafını sayana helal olsun.
    Cevapla
  • İlhami karakoç 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Aykut kocaman 'ın tırnağı olamasın beyefendi olarak gitmek varken sağa sola çamur attın kendini gerçek taraftarın önünde bitirdin senin hayranların seve bilir F bahçemizden aldığını ve verdiklerini teraziye koy borçlu çıkarsın
    Cevapla
  • irşat 2 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum. aykut egoist beceriksiz bir antrenördür.
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Fevri yorum yapmış, Aykut Kocaman haklıydı şahıs üzerine sistem kurulmaz Türkiye deki bütün düzenler şahıs üzerine olduğu için hemen yıkılıyor boş konuşmuş. Alex iyi futbolcuydu Aykut ta çok iyi olmasada fena değildir.
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Alex’i yedek bırakmasına rağmen Alex’in oyuna ve skora katkısı sayesinde Fenerbahçe şampiyon oldu. Alex’ in katkısı olmadaydı şampiyonluk hayaldi. Yani ;Aykut’a rağmen Fenerbahçe şampiyon oldu. Alex’ten sonra Aykut’un ne başarısı oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR