Fenerbahçe kar açıklayan tek kulüp oldu!

Borsa İstanbul’da hisseleri işlem gören Süper Lig kulüpleri arasında kâr açıklayan tek kulüp Fenerbahçe oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 12:33 GÜNCELLEME 20.01.2022 23:41 Fenerbahçe
Fenerbahçe kar açıklayan tek kulüp oldu!
Fenerbahçe kar açıklayan tek kulüp oldu!

Spor Toto Süper Lig kulüpleri, hisselerini Borsa İstanbul’da işleme koyarken mali açıdan ikinci çeyrek raporlarını açıklamaya başladı.

Fenerbahçe, raporlarını açıklayan takımlar arasında ikinci çeyrekte kâr eden tek takım oldu.

Fenerbahçe’nin, Trabzonspor ve Beşiktaş’ı geride bırakarak 2021/2022 sezonu ikinci çeyrek raporunda 40 milyon Türk Lirası kar açıkladığı belirtildi. Fenerbahçe, gelirlerini yüzde 142 artırarak 713.4 milyon Türk Lirası’na ulaştı.

DİĞER 3 KULÜP ZARAR AÇIKLADI

Dört büyükler içerisinde 2021/2022 sezonu ikinci çeyreğine ait mali raporlarını ilk açıklayan kulübün Trabzonspor olduğu bildirilirken bordo-mavili kulübün geçen yılın aynı dönemine oranla gelirlerinin yüzde 1 düşerek 227.7 milyon Türk Lirası olarak kaydedildiği belirtildi. Trabzonspor’un zararının da 244 milyon Türk Lirası olduğu ifade edildi.

Beşiktaş’ın 2021/2022 sezonu ikinci çeyreğine ait açıkladığı finansal raporunda geçen yılın aynı dönemine göre gelirlerini yüzde 138 artırarak 574.3 milyon Türk Lirası’na ulaştığı fakat 73.5 milyon Türk Lirası zarar ettiği aktarıldı.

Finansal raporunu açıklayan bir diğer kulüp Galatasaray’da ise geçen yılın rakamlarına göre gelirin yüzde 124 artarak 576.5 milyon olduğu fakat sarı-kırmızılı kulübün 59.3 milyon Türk Lirası zarar ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin gelir artışı Ali Koç'un şirketlerinin Fenerbahçe'ye sponsorluğundan mı geliyor,futbolcu satışlarından mı geliyor,taraftar bağışlarından mı geliyor?Açıklasalar da öğrensek.
    Cevapla
  • Fenerbahçe li 2 yıl önce Şikayet Et
    ne çok ağlak varmış yaa bu Fener sizi kanser eder dert sahibi eder bukadar düşmanlık iyi değil soda için hazmedersiniz herkes zarar fener 3 krş kâr açıklamış hazımsızlar bunu bilem hazmedememiş
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    yaaaa ne demezsin.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba ve Nihat abi sağolsun sağlam destek çıkıyor feneve
    Cevapla
  • Md1983 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba diğer takımlara destek veriyor Nihat feneri desteklese fener bir defa bari şampiyon olurdu Nihat döneminde tam bir holigan sın
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Avutun bakalım taraftarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR