Szalai ve Kim'i yerin dibine soktu! 'Bunlar stoper değil'

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski savunmacılarından Servet Çetin, şu an 3 büyüklerdeki stoperler hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2022 16:06 GÜNCELLEME 14.02.2022 16:26 Fenerbahçe
Szalai ve Kim'i yerin dibine soktu! 'Bunlar stoper değil'
Szalai ve Kim'i yerin dibine soktu! 'Bunlar stoper değil'

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin unutulmaz stoperlerinden Servet Çetin, Süper Lig'deki stoperlerin kalitesini eleştirdi.

Ajansspor'a verdiği röportajda "Şu anda üç büyüklerde oynayan stoperlerden hangilerini beğeniyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Servet Çetin, "İkisini de beğenmiyorum. Aynı şekilde Beşiktaş’ın stoperlerini beğenmiyorum. Galatasaray’daki Marcao iyi. Diğerleri bana göre oraların oyuncuları değil. Bu takımlara daha iyi stoperler alınabilir." dedi.

"SZALAİ VE KİM STOPERSE, LUGANO NEYDİ?"

Szalai ve Kim’e Avrupa’dan tekliflerin olduğu hatırlatılması üzerine Çetin, "Ortalıkta stoper olmadığı için onlar da kıymete biniyor. Bu zamanda iyi stoper bulmak zor. O yüzden çok değerlendiler. Bizim dönemimizde daha kaliteli stoperler vardı. Szalai ve Kim’in abartıldığını düşünüyorum. Ahım şahım bir şey yaptıkları yok. Oyuna katılmıyorlar. Kaç tane golleri var? Savunmayı da iyi yapmıyorlar. Fenerbahçe’deki eski stoperlere bir bakın. Mesela Luciano, Lugano, Kjaer vardı. Bence onların yanında bunlar stoper değil. Aralarında dağlar kadar fark var." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • Hakan-s 2 yıl önce Şikayet Et
    Maradonadan kazma ünvanını aldin ya bu onur sana yeter
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    servet efendi senin sayende shevchenko dünyanın en iyi golcüleri arasına girdi.ağır vasıta gibi gelen geçiyordu senmisin eleştiren buna ancak gülünür
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    O Şevçenko varya hani Servetin başını döndüren, Fenerin iki stoperini üstüste kor öyle çalımlardı, Servet doğru söylüyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi server seni tanımasak real madrid deki ramos diye yutturacan bizlere kendini panzer gibi adamsın
    Cevapla
  • hakın 2 yıl önce Şikayet Et
    o gün maçtaydık. şampiyonlar ligi maçı kadıköyde milanla.milan üç sıfır aldı o maçı. servette fenerde oynuyordu. şevçenko serveti futbolcu olduğuna pişman etmişti. dün gibi gözümün önünde. şimdi kalkmış şu şöyle bu böyle. gerçekten seviyorsan futbolu çekil bir kenara sessizce izle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR