Altay Bayındır'dan savaşa hayır paylaşımı!

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması sonrası Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2022 13:08 GÜNCELLEME 01.03.2022 22:53 Fenerbahçe
Altay Bayındır'dan savaşa hayır paylaşımı!
Altay Bayındır'dan savaşa hayır paylaşımı!

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması sonrası Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Bombalardan kurtulmaya çalışan çocuklar varken çok zor"

Altay paylaşımında, "Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim buraya. Bir kurtarış anı belki. Ama hayata tutunmaya; bombalardan kurtulmaya çalışan çocuklar varken çok zor. Parkta oynaması; top peşinde koşması gereken yaşta sığınaklara hapsolan, ailesiyle yollara düşen çocuklar. Evlatlarımıza miras hayat #nowar" ifadelerini kullandı.  

Kasımpaşa maçında devleşti

Öte yandan, 23 yaşınaki kaleci takımının Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 yendiği maçtaki performansıyla da büyük alkış aldı. Başarılı kaleci kalesine gelen 8 şutun 7'sini çıkarmayı başardı. 

İşte Altay Bayındır'ın Kasımpaşa maçındaki performansı

Toplu buluşma: 55
İsabetli pas: 17
Sahipsiz top kazanma: 9
Uzaklaştırma: 1
Net kurtarış: 7

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • urfalı halo 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun urfalım
    Cevapla
  • Cafer C 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Altay!.. Sen, sana yakışanı yapıyorsun. Zulme uğrayana destek olmak bu necip Milletin en önemli özelliğidir! Seni ayıplayıp, Filistin, Myanmar, Doğu Türkistan konusundaki hassasiyetini bilmeden eleştirenler de kendilerine yakışanı yapıyorlar.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bundan 10 ay önce israil filistini filistinli çocukları bombalarken sen den böyle bir paylaşım görmedik o zaman nerdeydin?
    Cevapla
  • ÇAVUŞOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Senide görmedik ve hala göremiyoruz anlaşılan misafir geldin misafir gidiyorsun
    Cevapla
  • Cafer C 2 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan rahmetlinin tabiriyle... 'Hadi oradan!' Fener düşmanlığı gözünü kör etmiş! Altay kendisine yakışanı yapmış ve bir zulmü dile getirip tepkisini koymuş. Sen ne yaptın acaba Filistin veya Ukrayna konusunda..?
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Klaecimiydi bu orta sahami? Alınan bütün topları kaleciye oynadılar istatistik ise topla buluşma oluyor. Vallaha karşılarında takım yok. Beş kuruş etmez. Bir insanın futbolu Avrupa maçlarında görülür
    Cevapla
  • Alper Albayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    net kuryarışlara baksana
    Cevapla
  • Eşref 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan eleştirilere bir yandan katılıyorum ama bir yandan da haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ayeti aklıma geliyor.Bu gösterdiği tepki doğru ama Müslümanların canı katledilirken sessiz kalması yanlış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR