Fenerbahçe'de 7 futbolcuya teklif var!

Fenerbahçe'de Kim'in yanı sıra; Berisha, Samatta, Rossi, Gustavo, Zajc ve Tisserand'a önemli takımlardan teklifler geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2022 10:19 GÜNCELLEME 22.07.2022 10:36 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 7 futbolcuya teklif var!
Fenerbahçe'de 7 futbolcuya teklif var!

Fenerbahçe'de yaprak dökümü kaldığı yerden devam edecek. Ozan Tufan, Allahyar, Berke, Sosa ve Mesut Özil'le yollarını ayıran sarı-lacivertlilerin kadroda düşünmediği birçok futbolcuya çeşitli ülkelerden talipler çıktı. 

Bu bağlamda kadroyu boşaltmak isteyen Fenerbahçe de gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Ancak vedalaşılacak ilk isim; savunmanın bel kemiği olan Kim Min jae... Güney Koreli futbolcu takımın en önemli isimlerdendi ve Jesus da gönderilmesini istemiyordu ancak Napoli serbest kalma bedelini ödeyeceğini bildirdikten sonra görüşmeler başladı.

Bu transferin birkaç gün içinde açıklanması planlanırken, Kim'in yanı sıra teklif gelen isimler ise; Berisha, Samatta, Rossi, Gustavo, Zajc, Tisserand... Bu isimlerin birçoğu ise gönderilmek istenen futbolcular… 

Bu futbolcuların ilk sırasında ise Samatta yer alıyor. Geçen yıl da kiralık olarak gönderilen golcü futbolcuya Kızılyıldız talip oldu. Fakat Sırp ekibi Samatta’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak, Sarı-lacivertliler ise bonservisiyle göndermek istiyor. 

Samatta'nın dışında ileri uçtaki bir diğer isim olan Berisha'ya da Alman ekibi Stuttgart kancayı taktı. Almanlar, oyuncuyu bir yıllığına kiralamak istediklerini sarı-lacivertli yönetime bildirdi. İki oyuncu için de görüşmeler devam ediyor. 

Jesus'un oyun planlarında yer almayan Gustavo'ya da ülkesinden talipler var. Takımda geçen sezon 4. stoper konumun düşen Tisserand'la da Atalanta ilgileniyor. Kim'in ayrılığının kesinleşmesi halinde ise bu konudaki kararı Jesus verecek. Bu sebeple teklif bekletiliyor. 

Geçen senenin yıldız isimlerinden olan Zajc Torino'nun Rossi ise Flamengo'nun radarında…  Bu iki isimle de ilgili son karar Dinamo Kiev'le oynanacak olan rövanş maçının ardından verilecek. 

Sarı-lacivertliler'in önümüzdeki hafta ayrılıkları tek tek açıklaması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gemerek ne kasmışın be, Bu kadar gerilme Sıkıntı yaşarsın.
    Cevapla
  • KarTaL 1 yıl önce Şikayet Et
    Teklifler belli pilot takımlardan, acunspor, Sivas, başakşehir, Karagümrük, Hatay, Rize. Hayali ihracat
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    kudur kudur .... hasedinizden çatır çatır çatlayacaksınız
    Cevapla
  • Kazuya 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsini anladıkta sammattaya nasıl teklif geldi büyük takımdan onu anlamadık kafaları baya güzel
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takım? Kızılyıldız?
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    ilginç bir takım şu fb. daha pahalıya satıp daha ucuza adam alıyor. tamam güzel. peki başarılı olucam şampiyon olucam deyip daha pahalı olduğuna göre daha iyi olan oyuncuları neden kendi oynatmıyor da satıyor. allahyar 9 milyon euro. al oynat işte.
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sen saat 12 00 dan önce düşün belki anlarsın 12 00 dan sonra hiç anlamazsın belli
    Cevapla
  • Fenerli04 1 yıl önce Şikayet Et
    Rossi hariç hepsini satın gitsin
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Al benden de o kadar hazır zajc para ederken gönder gitsin..arao mert yusuf ve crespo orayi kapatır.. gerekirse irfan can ve arda da orada oynayabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR