West Ham United, Szalai'nin peşinde!

West Ham United Teknik Direktörü David Moyes'ın, Fenerbahçe'den Macar savunma oyuncusu Attila Szalai'nin transfer edilmesini istediği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2022 10:19 GÜNCELLEME 24.08.2022 10:19 Fenerbahçe
West Ham United, Szalai'nin peşinde!
West Ham United, Szalai'nin peşinde!

Fenerbahçe forması giyen defans oyuncusu Attila Szalai, transfer döneminde Avrupa kulüplerinin gözde isimlerinden biri oldu. Alman ekibi Wolfsburg'un dışında Premier Lig temsilcisi West Ham United ile ciddi şekilde anılan Szalai ile ilgili son durumu gazeteci Ryan Taylor paylaştı.

Ryan Taylor, İngiliz ekibi West Ham United'ın hedefinde 3 futbolcunun olduğunu ve Fenerbahçe'nin Macar savunmacısı Attila Szalai'nin de bu isimler arasında yer aldığını dile getirdi.

Taylor, "West Ham United, orta saha/hücuma Hans Vanaken, savunma hattına ise Jakub Kiwior ile Fenerbahçe'den Attila Szalai'yi transfer etmek istiyor. Bu isimler listede ve şu anda görüşmelerde ilerleme kaydedilemiyor. Vanaken'in ayrılmasını takımının istemediğini biliyorum" dedi.

"ATTILA SZALAI BÜYÜK KATKI SAĞLAR"

Ayrıca Taylor, Attila Szalai'nin West Ham'a transfer olması halinde büyük katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Taylor, "Szalai transferi büyük katkı sağlar. Kadroya derinlik katar. Hem stoper hem de sol bek oynaması büyük bir avantaj sunuyor" ifadelerini kullandı.

MOYES TRANSFER İSTİYOR

Öte yandan Ada basınındaki bazı haberlerde West Ham United'ı çalıştıran David Moyes'in kadro derinliğini artırmak için acele edilmesini istediği belirtiliyor.

JESUS'UN SZALAI KARARI

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik patronu Jorge Jesus, çalışma disipliniyle de takım arkadaşlarına örnek olan Macar savunmacının gelişimiyle yakından ilgileniyor. Şimdilik gelen tekliflere direnen yönetim ise 20 milyon euro gibi bir teklif gelmesi hâlinde Szalai'yi elden çıkarabilir. 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ibrahim y 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim benim görmedigimi görüyorda bu adama fulbolcu diyor hala anlamis degilim.
    Cevapla
  • kakalama 1 yıl önce Şikayet Et
    iki maçta 5 gol yiyen takımın defans oyuncusunu ne yapacakmış westham. fb kurtulmaya çalışıyor. satabilirse yerine başka birini alacak. büyük ihtimalle westhama kakalayacaklar.
    Cevapla
  • fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon ne ya bu adam 2 milyon bile etmez bence..ilk geldiğinde iyiydi performansı cok düştü.. gelişimi bizde sıfır oldu.. Avrupa'da ne olur bilemem...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR