Avrupa'nın devleri Ferdi Kadıoğlu'nu izliyor! Kanarya'nın istediği rakam...

Avrupa'nın dev kulüpleri, Fenerbahçe-Alanyaspor maçına Ferdi Kadıoğlu'nu izlemek için gözlemci gönderecek.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2022 10:13 GÜNCELLEME 15.09.2022 01:13 Fenerbahçe
Avrupa'nın devleri Ferdi Kadıoğlu'nu izliyor! Kanarya'nın istediği rakam...
Avrupa'nın devleri Ferdi Kadıoğlu'nu izliyor! Kanarya'nın istediği rakam...

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeye başladı. Sarı-Lacivertliler'in Süper Lig'de Alanyaspor ile Kadıköy'de oynayacağı zorlu karşılaşmaya 6 Avrupa kulübünün temsilci yollayacağı bilgisi geldi. Bu 6 kulüpten 4'ünün Napoli, Lazio, Leipzig ve Sevilla olduğu öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; güncel piyasa değeri 10-11 milyon Euro civarında olan Ferdi Kadıoğlu için Sarı-Lacivertli kurmayların kapıyı 12 milyon Euro'dan açacağı ancak bu rakamın üzerine çıkılması ihtimalinin de yüksek olduğu belirtiliyor.

DEĞERİNİ BULURSA İZİN ÇIKABİLİR

Eğer ortaya Fener yönetiminin tatmin olacağı bir rakamın ortaya çıkması durumunda Ferdi Kadıoğlu'nun Ocak ayındaki ara transfer döneminde Avrupa'nın önemli kulüplerinden bir tanesine transfer olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Ocak'ta transfer gerçekleşmezse sezon sonunda da ciddi pazarlıkların olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hem dörtlü savunmanın sağ ve sol kanatlarında hem de üçlü savunmada orta sahanın sağ ve sol kanatlarında başarıyla oynayabilen Ferdi Kadıoğlu özellikle geçtiğimiz sezondan itibaren çok ciddi bir çıkış gösteriyordu.

11 MİLYON EURO

Son 2 sezonda flaş bir çıkış yakalayan Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri her geçen gün artıyor. 22 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 11 milyon Euro civarında.

22 yaşında ve 1.74 boyunda olan Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'ye 2018 yılında gelmişti. Hollanda vatandaşlığı da bulunan yıldız oyuncu Türk Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Fener'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kulüpleri FENERBAHÇE'nin yıldız oyuncularına talip oluyor.Ülkemizdeki FENERBAHÇE düşmanları kıskanıp buraya yorum yazıyor.Daha yazmaya çok devam edersiniz ...
    Cevapla
  • Ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmez hiçbiri etmez. Şişirilmiş bir yetenek
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekleseydin bu gün hollanda milli takimi formasi giyoyor adam yerine konup en az 30 milyonun vardi
    Cevapla
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide bonservisi oyuncumu alıyor klupmu..bence bonservisi olmadan gitmesi onun icin iyi ,maasını yuksek tutabiliyor...hakan oyle yapmıştı...
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut özilde öyle yaptı sonra bir resim yüzünden tüm almanya düsman oldu. Gidin sorun kendine degmismi, bir daha imkani olsa nasil bir karar verirmis?
    Cevapla
  • Ali Han 1 yıl önce Şikayet Et
    senin için herşey para mı. Türk kulüplerini bu kadar aşağılayıcı konuşmalar yapan gavur hayranlarından sıkıldım
    Cevapla
  • Hakkı Doğrusöyler 1 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon€ dan aşağı olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR