Arda Güler tehlikesi! İmza parasını masaya koydular

Fenerbahçe'nin gelecek vaadeden futbolcusu Arda Güler'i kapmak isteyen Almanlar, futbolcunun serbest kalma maddesinin devreye girmesini bekliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2022 12:44 GÜNCELLEME 13.10.2022 00:56 Fenerbahçe
Arda Güler tehlikesi! İmza parasını masaya koydular
Arda Güler tehlikesi! İmza parasını masaya koydular

  
Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'de süre almakta güçlük çeken Arda Güler için Bundesliga ekibi Wolfsburg pusuda bekliyor. Sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kullanarak Arda'yı Fenerbahçe'den koparmak isteyen Alman ekibinin genç futbolcuya sürekli haber gönderdiği ortaya çıktı.

Wolfsburg Teknik Direktörü Niko Kovac'ın uzun süredir Arda Güler'i takipte olduğu ve sözleşme detaylarına kadar bildiği futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.



FENERBAHÇE'DE 1500 DAKİKA OYNAMASI GEREKİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, fiziki açıdan yetersiz bulduğu Arda Güler'e ilk 11'de şans vermiyor. Maçların genellikle son bölümlerinde oyuna giren Arda'nın sözleşmesinde bulunan 1500 dakika oynama şartını sezon sonuna kadar tamamlaması zora girmiş durumda. Genç futbolcunun 1500 dakikayı dodurabilmesi için tam 18 maç sahada kalması gerekli. Arda şu ana dek sadece 156 dakika şans bulabildi.



WOLFSBURG'UN ARDA GÜLER İÇİN SÖZLEŞMESİ HAZIR

Arda'nın sözleşme detaylarına ulaşan Bundesliga ekibi, futbolcunun serbest kalma ihtimaline karşı hemen harekete geçecek. Arda için ilk 11'de oynama şartlarının bulunduğu bir sözleşmeyi hazır tutan Wolfsburg cephesi futbolcuya ve ailesine menajerler vasıtasıyla haber yolluyor.



ARDA GÜLER'İN SERBEST KALMA BEDELİ HER YIL ARTIYOR

Fenerbahçe'nin Arda Güler ile yaptığı sözleşme 3 yıllık. Sözleşmenin ilk yılında serbest kalma bedeli 20 milyon Euro. İkinci yılında bu rakam 25 milyon Euro'ya çıkıyor. Son sezonda ise serbest kalma bedeli 30 milyon Euro olacak.



İMZA PARASINI MASAYA KOYDULAR

Eğer Arda Güler sözleşmesinde bulunan 1500 dakika oynama şartını gerçekleştiremezse serbest kalma bedeli 5 milyon Euro'ya düşecek. Şimdiden piyasa değeri 9 milyon Euro'ya ulaşan ve kendi yaş grubunun en değerlisi olan Arda Güler için 5 milyon bonservisin yanı sıra imza parası da vermeyi kabul eden Alman ekibi genç futbolcunun kafasını karıştırmak için her yolu deniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda nın yerine olsam 1 saniye durmam, fb kimleri harcadı, jesus denen bunak rakip 10 kişi takım 3 0 önde olmasına rağmen ardayı oyuna sokmadı ve adama sürekli güçsüz zayıf vs diyor ulan messi de hulk kasları mı vardır, alex güreşçi miydi adam 2 pasla oyunu değiştiriyordu bu yaptığı kabul edilemez, sırf egosu yüzünden oynatmıyor
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk Beyaz gitti de ne oldu? Gidince her şey güllük gülistanlık olmuyor. Arda kendini burada parlatabilir. Hocayı dinleyecek ve istekli olacak. Sezon sonuna kadar 1500 dakika oynar zaten. Umarım bu akşam ilk 11'de başlayacak.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk Beyaz gitti de ne oldu? Gidince her şey güllük gülistanlık olmuyor. Arda kendini burada parlatabilir. Hocayı dinleyecek ve istekli olacak. Sezon sonuna kadar 1500 dakika oynar zaten. Umarım bu akşam ilk 11'de başlayacak.
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakallar ardanın yerine geçemezler
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğu Almanlara kaptırsin tam bir heri zekalılar olur şimdiden 5 yıllık imzalasana neyi bekliyorsunuz Kim de gönderdiniz defans yol.geçen hani oldu adam şimdi efsane oldu avrupa Öyle agizlarininacmis bakıyor fb yöneticileri nasıl bir uykudur bu
    Cevapla
  • Cumaali gökçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Mrb arkadaşlar arda için yapılan yorumlara bakıyorum haklı olanda var biraz abartanda var lakin unuttunuguz birşey var arda jesusun elinde yetisirse büyük futbolcu olur gerçekler ortada adamın ünlü ettiği bir sürü futbolcu var derim
    Cevapla
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    gidebilir ama örnekleri unutmamalı, çok küçük yaşta gidince adaptasyon problemi kaçınılmaz. ömer faruk beyaz, ali akman, ozan kabak gibi ....
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı Boyalı Basın Arda için boşuna uğraşmasın! Çünkü Arda Fenerbahçe'de kalacak....yoksa Arda Transfer olursa Ömer Faruk Beyaz gibi Kaybolur gider.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle san
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR